"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

38χρονος ηθοποιός έγινε Mοναχός


Φωτογραφία από το agioritikovima.gr Φωτογραφία από το agioritikovima.gr

Κατ’ εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου έγινε προχθές στο καθολικό της Μονής Πετράκη , η νέα κουρά του λαϊκού Ρούση Στογιάννη, ο οποίος εντάχθηκε με το όνομα Νεκτάριος στο μαναχολόγιο της Μονής με εντολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Την κουρά τέλεσε ο Ηγούμενος Αρχιμ. Ιακώβος Μπιζαούρτης. Χθες,στον Ιερό Ναό της Αγίας Φιλοθέης ο μοναχός Νεκτάριος χειροτονήθηκε διάκονος απο τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο νέος Μοναχός στα 38 του χρόνια, ηθοποιός στο επάγγελμα, πτυχιούχος της Δραματικής Σχολής , τέκνο του π. Γεωργίου Σχοινά από τον Άγιο Δημήτριο λουμπαδιάρη όπου διακονούσε χρόνια, αποφάσισε μετά από καιρό να ασπασθεί τον μοναχικό βίο και να εγκαταλείψει την κοσμική ζωή και τα φώτα.. του Θεάτρου που υπηρέτησε απο το Εθνικό Θέατρο σε θεατρικές παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη.

 .thebest


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου