"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Κίνα: Νεκρός χρήστης «on line» παιχνιδιού


Ένας 30χρονος Κινέζος πέθανε ύστερα από τριήμερη παραμονή του σε on-line παιχνίδι χωρίς ύπνο και τροφή, ανακοίνωσαν οι αρχές του Πεκίνου. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τον άνδρα κάποια στιγμή να καταρρέει πάνω στο πληκτρολόγιο σε κατάστημα παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στην πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο.
Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του , αναφέρει η εφημερίδα Beijing Times. Ο 30χρονος άνδρας ήταν εθισμένος στο διαδίκτυο και υποστηρίζεται ότι είχε ξοδέψει το ποσό των 10 χιλ. γουάν (1500 δολάρια) τον τελευταίο μήνα πριν πεθάνει.
Η Κίνα έχει παραπάνω από 450 εκατ. χρήστες που συμμετέχουν σε online παιχνίδια όπου τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν ένα χαρακτήρα σε έναν εικονικό κόσμο, παίζοντας μαζί με άλλους χρήστες από όλο τον κόσμο.
Ερευνητές λένε αυτή τη στιγμή 10 εκατ. Κινέζοι (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι έφηβοι) παρουσιάζουν εξάρτηση από το διαδίκτυο.
Το 2005 είχε πεθάνει ένας 28χρονος στη Νότια Κορέα ύστερα από πενήντα ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου