"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ


Το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι έριξε κατά των εξεγερμένων μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και πρωταγωνιστεί πλέον η φημισμένη 32η Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων που είναι η ελίτ του λιβυκού στρατού, σύμφωνα με πληροφορίες των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών που κοινοποιήθηκαν και στην ελληνική διακλαδική διεύθυνση πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.
Ακόμα και οι ΗΠΑ αποφεύγουν να εμπλακούν σε αποστολές απεγκλωβισμού των δικών τους πολιτών από τον φόβο των απωλειών. Πριν λίγο, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Κανταφικού καθεστώτος, Abdel Fatah Yunes al – Abidi, ο υπουργός Εσωτερικών, υπέβαλε την παραίτησή του και εντάχθηκε στο μέτωπο των εξεγερθέντων. Προφανώς οι υπηρεσίες της Δύσης είχαν διαβρώσει το καθεστώς του Καντάφι παίζοντάς το φίλες μαζί του.
Ο βασικός υποστηρικτής του καθεστώτος αυτή τη στιγμή είναι η 32ης Ταξιαρχία, η περίφημη Khamis al-Qadhafi's η οποία το 2009 έκανε κοινές με την βρετανική SAS ( special ai service)και άφησε άφησε άριστες εντυπώσεις. Αυτή έχει αναλάβει να εκκαθαρίσει το αεροδρόμιο της Βεγγάζης, ενώ την σύγκρουση με τους διαδηλωτές έχει αναλάβει η Ισλαμική Αφρικανική Λεγεώνα, που αποτελείται από μισθοφόρους από διάφορες χώρες όπως το Σουδάν, την Αίγυπτο, την Τυνησία, την Ακτή Ελεφαντοστού κλπ.
Συνολικά ο λιβυκός Στρατός που έχει εμπλακεί ανέρχεται σε 30.000 άνδρες με 120.000 διαθέσιμες εφεδρείες. Ο Muammar Gaddafi χαρακτήρισε τους εξεγερθέντες «ναρκομανείς και κατσαρίδες» και ζήτησε τη σύλληψη και την εκτέλεσή τους, καλώντας τους πιστούς Λίβυους «να καθαρίσουν τη Λιβύη σπίτι με σπίτι».
Οι ευρωπαϊκές ένωση προτείνει πλήρη απομόνωση του καθεστώτος και εφαρμογή οικονομικού εμπάργκο.
Ότι μαθαίνουμε προέρχεται μόνο από αντικανταφικές πηγές.   Για ένατη ημέρα γίνονται διαδηλώσεις από χιλιάδες εξεγερμένους, ενώ, όπως αναφέρει το Associated Press, ένοπλες ομάδες μισθοφόρων υποστηρικτών του Λίβυου ηγέτη πυροβολούσαν αδιακρίτως τους πολίτες στους δρόμους της Τρίπολης. Αναφέρθηκε επίσης ότι οι δυνάμεις των διαδηλωτών κατέλαβαν τη δυτική πόλη Misurata και ύψωσαν επαναστατικές σημαίες. Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, επικαλούμενο μαρτυρία γιατρού στη Βεγγάζη, έκανε λόγο για πάνω από 2.000 θύματα.
Είναι η δεύτερη και πιο σοβαρή προσπ΄παθεια της παγκόσμιας ελίτ να πάρει τα πετρέλαι της Λιβύης καθώς και τα πετρέλαια της λιβυκής ΑΟΖ στη Μεσόγειο.
Όπως και να έχει, η προσπάθεια ξεριζώματος των τελευταίων μοναρχιών και της εγκαθίδρυσης δήθεν δημοκρατικών κυβερνήσεων μαριονεττών φαίνεται να πηγαίνει καλά για αυτούς που οργάνωσαν τις "αυθόρμητες" λαϊκές εξεγέρσεις, άσχετα με το αν οι άνθρωποι εκέι ζούσαν σε καθεστώτα τριτοκοσμικά.
Τώρα θα τους καλοσωρίσουν στη Δύση. Θα τους δώσουνε και δάνεια. Θα τους δώσουν και πράσινη ανάπτυξη. Θα τους δώσουν και συνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου