"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν είμαι ο πρόεδρος της χώρας, είμαι ο ηγέτης της επανάστασης»

Τρίπολη 
 O Μουαμάρ Καντάφι, επιμένει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί κάνοντας λόγο για «διαστρεβλωμένη» εικόνα της Λιβύης στο εξωτερικό. «Θα πεθάνω μάρτυρας» δήλωσε στο πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό διάγγελμά του από την έναρξη των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, λέγοντας ότι δεν είναι πρόεδρος της χώρας για να παραιτηθεί, αλλά «ηγέτης της επανάστασης».

«Θα πολεμήσω μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος, με τους πολίτες να με στηρίζουν» είπε.

Κατηγόρησε τις ξένες δυνάμεις ότι υποκινούν τις διαδηλώσεις. «Εμείς, οι πολίτες της Λιβύης έχουμε αντισταθεί στις ΗΠΑ και στη Βρετανία στο παρελθόν και δεν θα παραδοθούμε» πρόσθεσε.

Ως υπεύθυνους των ταραχών «έδειξε» τους νέους, λέγοντας ότι αντιγράφουν τα γεγονότα σε άλλες χώρες.

«Οι διαδηλωτές υπηρετούν το διάβολο και όχι τη Λιβύη» δήλωσε ο Μουαμάρ Καντάφι.

«Δεν είμαι ο πρόεδρος της χώρας, είμαι ο ηγέτης της επανάστασης» προσθέτει, ενώ έσπευσε να αυτοχαρακτηριστεί «βεδουίνος πολεμιστής» που χάρισε «δόξα» στους Λίβυους.

Ο Λίβυος ηγέτης κάλεσε τους υποστηρικτές του να κατέβουν στους δρόμους.

Ο Μ. Καντάφι αρνείται να αποχωρήσει από την ηγεσία της χώρας. Νωρίτερα, την Τρίτη δήλωσε ότι δεν εγκατέλειψε τη Λιβύη για τη Βενεζουέλα και τώρα το πολιτικό του μέλλον φαντάζει αβέβαιο.

Ο Λίβυος ηγέτης βρίσκεται αποκομμένος από σημαντικό τμήμα του στρατού του. Ομάδες ενόπλων δυνάμεων αποσκίρτησαν και τάχθηκαν στο πλευρό των εξεγερμένων.

Αλλά και σε διπλωματικό επίπεδο, ο Μ. Καντάφι «εγκαταλείπεται» από διπλωμάτες και στελέχη του καθεστώτος του.

Ο πρεσβευτής της Λιβύης στις ΗΠΑ δήλωσε την Τρίτη ότι δεν αντιπροσωπεύει πλέον το «δικτατορικό καθεστώς» της χώρας του και κάλεσε τον Καντάφι να αποχωρήσει.

 Και βέβαια γεννάται το ερώτημα αν όλα αυτά είναι τυχαία!

Όλες αυτές οι εξεγέρσεις στις ανατολικές χώρες μήπως κρύβουν 
από πίσω τον ξένο δάκτυλο που αναφέρει ο Καντάφι;

Η δική μου άποψη είναι πως ο λίβυος ηγέτης έχει άπολυτο δίκιο.
Οι ξένες δυνάμεις θέλουν να τον κατεβάσουν, και να βάλουν οι ίδιοι κάποιον άλλον στην θέση τους, για να τον ελέγχουν όπως αυτοί θέλουν.

Ο Μουαμάρ Καντάφι είναι όντως ο επαναστάτης ,ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας του, από την Αμερική και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις.

Δεν τους έκανε τα χατήρια βλέπεις, και αποφάσισαν τώρα να βάλουν χέρι στα πετρέλαια και στον υπόλοιπο πλούτο της χώρας.
Εξουδετερώνοντας τον, βάζουν ένα δικό τους όργανο,και κάνουν  κουμάντο οι δυνατοί πλέον της Παγκόσμιας Νέας τάξης 
Πραγμάτων, οι οποίοι θα κυριαρχήσουν και στα Ανατολικά κράτη.

Οι νέοι δεν γνωρίζουν και πολλά, υποκινούμενοι από ομάδες νομίζοντας ότι αγωνίζονται για το καλό της χώρας, έχουν πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα ολέθρου της πατρίδας τους  αντί ελευθερίας.

Για μένα ο Καντάφι ναι, υπήρξε και θα είναι ο επαναστάτης ηγέτης μιας χώρας. Ίσως για κάποιους να φαίνεται υπερβολή αυτό, αλλά είναι οι μνήμες του παιδικού μου μυαλού, να τον θυμούνται σε εικόνες αντίστασης, δυνατό πολεμιστή, ατρόμητο, αγέρωχο άφοβο, μπροστά σε αυτούς που ζητούσαν να υποδουλώσουν τη χώρα του.

Αντιστάσου Καντάφι, όμως φοβάμαι πως θα σε πουλήσουν οι δικοί σου, παρασυρόμενοι από  ένα κύμα που οδηγεί στην καταστροφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου