"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης κατηγόρησε τη Google ότι υποκίνησε την εξέγερση στην Αίγυπτο

“Δείτε τι έκαναν στην Αίγυπτο, αυτοί οι υψηλά ιστάμενοι διευθυντές της Google, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την ενέργεια του λαού εκεί”, δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα Wall Street Journal, ο Ίγκορ Σέτσιν.
Ο Ίγκορ Σέτσιν είναι ένας από έναν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν και η δήλωσή του δείχνει ότι η Ρωσία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τον ρόλο που μπορεί να παίξει το Ίντερνετ σε μια μελλοντική δήθεν λαϊκή εξέγερση στη Μόσχα και τις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρες. Ο Σέτσιν απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα στοιχεία, που έχει για τον ρόλο που έπαιξε το διαδίκτυο στην συνεχιζόμενη αναταραχή στον αραβικό κόσμο . 
Η Ρωσία δεν έχει θέσει μέχρι στιγμής περιορισμούς στο Ίντερνετ, όμως σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές έχει λάβει τα μέτρα της και ανά πάσα στιγμή έχει φροντίσει να έχει την δυνατότητα να μπλοκάρει το διαδίκτυο και μάλιστα με τρόπο τεχνολογικά προηγμένο, τον οποίο δεν θα κατορθώσουν να ξεπεράσουν οι εγκέφαλοι του κυβερνοπολέμου στις ΗΠΑ.
ΧΡ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου