"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

“Σκέφτομαι να δημιουργήσω πρόβλημα στην κυβέρνηση”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 και ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο είπε χαρακτηριστικά: το «να δημιουργήσει κανείς πρόβλημα στην κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, είναι άλλη μια παράμετρος, που πρέπει να λάβει υπόψη του. Ποια θα είναι η εναλλακτική λύση; Είναι και αυτό ένα ζήτημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής για να συμπληρώσει: «Από εκεί και πέρα όλα έχουν ένα όριο και η αξιοπρέπεια του καθενός έχει ένα σημείο, όπου η αντοχή της πλέον καταρρέει».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση συνολικά στους υπουργούς Οικονομικών των τελευταίων δεκαετιών λέγοντας: « ή κάποιοι δεν ήθελαν, γιατί πιεζόντουσαν από συμφέροντα όλα αυτά τα χρόνια, ή κάποιοι ήταν ανίκανοι. Ένα από τα δυο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου