"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

. ΑΜΕΛΙΑ ΕΡΧΑΡΤ Η βασίλισσα των αιθέρων κατέπεσε στον Ειρηνικό

ΙΣΩΣ ΕΦΘΑΣΕ η στιγµή να λυθείένα απότα µεγαλύτερα µυστήριατου 20ού αιώνα, η εξαφάνιση της Αµερικανίδας Αµέλια Ερχαρτ, της πρώτης γυναίκας αεροπόρου που διέσχισε µόνη της τον Ατλαντικό. Οµάδα ερευνητών ανακάλυψε στο νησί Νικουµαρόρο στον Νότιο Ειρηνικό τρία µικράκοµµάτια οστού – µάλλον από δάχτυλο – καθώς και µέρος ενός σουγιά,προπολεµικά αµερικανικά µπουκάλι ακαιένακαθρεφτάκι από γυναικείο µέικ-απ. Τώρα οι επιστήµονες από το Πανεπιστήµιο της Οκλαχόµας ελπίζουν να λάβουνδείγµαDNA απότοοστόώστενα διαπιστώσουν ανπράγµατι ανήκει στην Ερχαρτ.

Αν οιυποψίεςτους επιβεβαιωθούν, θα αποδειχθεί για πρώτη φορά από την ηµέρα της εξαφάνισής της (2 Ιουλίου 1937) ότι κατά τη διάρκεια του γιγαντιαίου εγχειρήµατός της να γυρίσει τον κόσµο βρέθηκε στο έρηµο νησί του Ειρηνικού, όπου έζησε ως ναυαγός και πέθανε. Καθώς οι συνθήκες του θανάτου τής Ερχαρτ και του πλοηγού της Φρεντ Νόοναν δεν διευκρινίστηκαν ποτέ, διατυπώθηκαν κατά καιρούς ποικίλες θεωρίες για την εξαφάνισή τους, ακόµη και σενάρια συνωµοσίας, τα οποία ωστόσο έχουν καταρριφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου