"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Έντεκα ακόμη απαγχονισμοί στο Ιράν

Απαγχονισμών συνέχεια στο Ιράν. Έντεκα μέλη μιας ένοπλης σουνιτικής ομάδας εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού σήμερα το ξημέρωμα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο δικαιοσύνης της χώρας. Οι εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Zahedan, στα νοτιανατολικά της χώρας.
Εκπρόσωποι του υπουργείου δήλωσαν ότι 11 άνδρες είχαν κριθεί ένοχοι για κατηγορίες φόνων και τρομοκρατίας, ως μέλη της οργάνωσης Jundullah. Η οργάνωση αυτή φέρεται να είναι υπεύθυνη για μια αιματηρή επίθεση σε τζαμί την περασμένη βδομάδα, στην οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι. Τον Ιούνιο του 2010, οι αρχές του Ιράν είχαν σκοτώσει τον αρχηγό της ομάδας, όμως οι επιθέσεις συνεχίστηκαν.
Σύμφωνα με το υπουργείο δικαιοσύνης οι άνδρες είχαν μια «δίκαιη δίκη» κατά την οποία κρίθηκαν ένοχοι για «διαφθορά επί της γης, για πόλεμο κατά του Θεού και του Προφήτη και για αντιπαράθεση με το ιερό καθεστώς του Ιράν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου