"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αδειάζει το Δημόσιο από το κύμα συνταξιοδοτήσεων

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η στροφή χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων προς τη συνταξιοδότηση...
 
Αδειάζει το Δημόσιο από το κύμα συνταξιοδοτήσεων
αφού η αβεβαιότητα λόγω κρίσης, καθώς και οι ανατροπές στο ασφαλιστικό καθεστώς στον δημόσιο τομέα, ωθούν χιλιάδες υπαλλήλους προς την αποχώρηση.

Οι εκτιμήσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως γράφει το "Βήμα", είναι ενδεικτικές, αφού οι αιτήσεις συνταξιοδότησης το 2010 θα ξεπεράσουν τις 35.000, ενώ εντός του 2011 αναμένεται να φτάσουν τις 40.000.

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο Ασφαλιστικό εξισώνονται σταδιακά από την 1.1.2011 τα όρια ηλικίας και οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης για άνδρες και γυναίκες στο Δημόσιο και πλέον θα απαιτούνται 25 χρόνια υπηρεσίας. Από από το 2011, όμως, το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για άνδρες και γυναίκες με ανήλικα παιδιά ανεβαίνει στο 52ο έτος, το 2012 στο 55ο έτος και το 2013 στο 65ο έτος.

Όσοι υπάλληλοι, πάντως,  έχουν θεμελιώσει δικαίωμα εντός του 2010 διαβεβαιώνονται από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας ότι δεν πρόκειται να θιγούν τα δικαιώματά τους. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, κατά βάση οι γυναίκες που έχουν ανήλικα παιδιά και έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια υπηρεσίας και βρίσκονται στο 50ό έτος της ηλικίας τους, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα συνταξιοδότησης οποτεδήποτε στο μέλλον χωρίς να χάσουν τίποτε από το καθεστώς που ισχύει τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου