"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ημέρα ακινητοποιήσεων και κινητοποιήσεων

Ημέρα έκλειψης και έλλειψης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Από τις 11:00 έως τις 16:00 θα μείνουν ακινητοποιημένα οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού ενώ μια ώρα αργότερα θα σηκώσουν χειρόφρενο λεωφορεία, τρόλεϊ και το τραμ στις 12:00 μέχρι τις 16:00. Οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό σιδηρόδρομο αποφάσισαν να αναστείλουν την προγραμματισμένη για αύριο 24ωρη απεργία τους. Αντί της κινητοποίησης αυτής θα πραγματοποιήσουν πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα
Εικοσιτετράωρη αποχή από το τιμόνι σε όλα τα μέσα έχει αποφασιστεί για την ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού την Τετάρτη, οπότε ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχουν κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας 12:00 με 15:00 το μεσημέρι ενώ έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στη μία το μεσημέρι.
την προσεχή Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, όλα τα Μέσα Μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κατεβεί για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί 4ωρη στάση εργασία 12 με 4 στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το Τραμ και 5ωρη 11 με 4 στο μετρό και τον Ηλεκτρικό.
Για την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιες θα είναι οι κινητοποιήσεις.
*Παναττική στάση εργασίας για σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου έχει προκηρύξει και η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ειδικότερα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 3.00 μ.μ. και την πραγματοποίηση Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το Ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» όπου συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. για να αποφασίσει τον τρόπο υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Αττική.


*Σε στάση εργασία προχωρά την Τετάρτη και η ΟΛΜΕ, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.

*Αλλά και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ έχουν προκηρύξει για την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου τρίωρη παναττική στάση εργασίας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού του 2011.

Η στάση έχει προγραμματιστεί από τις 12:00 έως τις 15:00, ενώ συγκέντρωση-συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει η ΟΜΕ-ΟΤΕ στις 13.00 στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου