"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου στο Μεξικό


Τουλάχιστον 20 άτομα έχασαν τη ζωής τους και περισσότερα από 30 τραυματίστηκαν από έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Pemex που έγινε σήμερα στο Μεξικό.

Ο απολογισμός της έκρηξης είναι «έντεκα άνθρωποι απανθρακωμένοι, 32 κατοικίες με σοβαρές ζημιές και δώδεκα τραυματίες οι δύο από τους οποίους σοβαρά», δήλωσε ο Βαλεντίν Μενέσες, υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου.

Αργότερα, με νέες δηλώσεις των Αρχών, ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 22 και των τραυματίων στους 32.

Σύμφωνα με τον κ. Μενέσες η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα) και προκλήθηκε από την κλοπή πετρελαίου από τον αγωγό.

Οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδωσαν εικόνες που έδειχναν ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού στο χώρο της έκρηξης και πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να βρουν αλλού καταφύγιο.

Η έκρηξη έγινε μακριά από διυλιστήρια ή άλλες εγκαταστάσεις.

Ο κ. Μενέσες είπε οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν υπό έλεγχο τη φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου