"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους! Η Θεσσαλονίκη έχει εβραίο αντιδήμαρχο...

211210-kaponΑρχίσαμε... O εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματίας Χασδάι Καπόν (εκλέγεται στο πρώτο δημοτικό διαμέρισμα, έλαβε 1432 ψήφους και κατατάχθηκε 13ος στους 29 της πλειοψηφίας), διορίστηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη αντιδήμαρχος Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, λένε πολλοί στη Θεσσαλονίκη...
Ο παραπάνω τύπος λοιπόν, είναι οικονομολόγος, είναι και συνιδρυτής της PROTON BANK αλλά και της Ωμέγα Τράπεζας, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών μέλος στο ΔΣ της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και παραμένει πολύ ενεργός στις τάξεις της. Ο Καπόν δεν κρύβει τις προθέσεις του για την πόλη: «Θα προσφέρουμε πολιτική υποστήριξη σε αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης που υπόσχονται να προσελκύσουν σοβαρούς επενδυτές στη Θεσσαλονίκη και στις υποδομές της, και επίσης σε αυτές τις θεσμικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την ικανότητα της Θεσσαλονίκης να γίνει εκπαιδευτικό και νοσηλευτικό κέντρο στην περιοχή».
Από που θα είναι αυτοί οι επενδυτές ή «επενδυτές»; Ιδού η απορία... Και όταν ο ποιητής μιλάει στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» για πρωτοβουλίες που απαιτούν πολιτικό θάρρος, τι εννοεί; Έτσι για να ξέρει ο κόσμος εκεί τι να περιμένει! 

elkosmos

6 σχόλια:

  1. πειδη τα πραγματα καλα ειναι να τα βλεπουμε θετικα , να πω οτι ευτυχως που εβαλες φωτογραφια αυτου του ανθρωπου . μονο για εβραιος δεν μοιαζει .μοιαζει σε γνωστους μου παρα σε εβραιο .αυτο δειχνει οτι πολλα πραγματα ειναι μυθος και μονο .
    και επειδη ποτέ δεν ξερεις , ασε και θα δειξει το πραγμα .
    μη ξεχνας που μας εφτασαν οι δικοι μας Ελληνες . μη ξεχνας ποσοι και ποσοι ειναι οι εθνοπροδοτες .
    καποτε που ημουνα στο ΚΚΕ υποστηριζαμε ατομα χωρις ικανοτητες , χωρις αξιες , ετσι μονο και μονο επειδη επρεπε ναναι αυτοι .
    μη ξεχνας οτι οι εβραιοι στην πορεια της ιστοριας τα καταφεραν , και εμεις παραγκωνιστηκαμε .
    μονο για παρελθον εχουμε να λεμε , γιατι ντρεπομαστε για το σημερα .οπου και να παμε στον κοσμο σαν νεοελληνες , ντρεπομαστε .
    και μη μου πεις οτι δεν ειναι ετσι , θα σε αρπαξω απ το μαλλι .
    μονο οταν δεχομαστε την αληθεια παμε μπροστα
    αδερφια αγαπη
    μονο αγαπη και αξιωσυνη να παμε μπροστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις πιό θερμές μου ευχές...για την **astrofegia**
    Δημήτρης Κωστικιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α...!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ!!!
    ΑΧ! ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΦΟΙΝΙΚΑ 1957 ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΣΑΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ..
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΑΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΥΝΗ!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ,.....ΧΑ..ΧΑ...
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aorate ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ **astrofegia**
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ,
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή