"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

«Λαδώνουν» την αστυνομία για να συλλαμβάνει πρόσφυγες

Η Κίνα πληρώνει την αστυνομία του Νεπάλ για να συλλαμβάνει Θιβετιανούς πρόσφυγες που περνούν τα σύνορα προκειμένου να γλιτώσουν από τις διώξεις, σύμφωνα με αμερικανικά διπλωματικά τηλεγραφήματα που δημοσιοποιήθηκαν από τον ιστότοπο WikiLeaks.
Ένα από τα έγγραφα, το οποίο στάλθηκε από έναν αξιωματούχο της αμερικανικής πρεσβείας στο Νέο Δελχί το Φεβρουάριο, επικαλείται μια πηγή που αναφέρει ότι η Κίνα "ανταμείβει με οικονομικά κίνητρα τους αξιωματικούς των δυνάμεων του Νεπάλ που συλλαμβάνουν Θιβετιανούς οι οποίοι επιχειρούν να εγκαταλείψουν την Κίνα".
"Το Πεκίνο ζήτησε από το Κατμαντού να ενισχύσει στις περιπολίες και να δυσκολέψει την είσοδο των Θιβετιανών στο Νεπάλ", αναφέρεται στο τηλεγράφημα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νεπάλ στο Κατμαντού διέψευσε τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε "αβάσιμες". "Συλλαμβάνουμε αυτούς που εισέρχονται παράνομα στο Νεπάλ και τους παραδίδουμε τις αρχές μετανάστευσης του Νεπάλ", τόνισε.
Χιλιάδες Θιβετιανοί επιχειρούν κάθε χρόνο ένα επικίνδυνο ταξίδι προς το Νεπάλ για να γλιτώσουν από την πολιτική κθρησκευτική καταστολή που αισθάνονται ότι υφίστανται στην Κίνα.
Είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν στο Νεπάλ στο πλαίσιο μιας άτυπης συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ που συγκροτήθηκε το 1989, όταν το Νεπάλ σταμάτησε να τους χορηγεί το καθεστώς του πρόσφυγα.


Y.Γ    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ  ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΕΡΧΟΥΝΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου