"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τι τρέχει με τον ‘’Παπανικολή’‘;

Σοβαρά προβλήματα παρουσίασε, σύμφωνα με το defencenet.gr, το υποβρύχιο «Παπανικολής» του πολεμικού μας ναυτικού κατά το παρθενικό του ταξίδι από το Κίελο της Γερμανίας στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το υποβρύχιο προσορμίστηκε στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτός προγράμματος, προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαρότατα τεχνικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει.
Η δημοσιογραφική ιστοσελίδα, επικαλούμενη έγκυρες πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υποστηρίζει ότι ο «Παπανικολής» κατά τον πλου του προς την Ελλάδα κυριολεκτικά «ξεφλούδισε» και όχι μόνο «ξεφλούδισε» αλλά έχασε κάπου στον Ατλαντικό ή στη Μεσόγειο και το αντιναρκικό του σόναρ!
Το ΓΕΝ με ανακοίνωσή του, διαψεύδει εν μέρει το δημοσίευμα, καθώς παραδέχεται ότι το υποβρύχιο κατά το ταξίδι του έχασε μικρό τμήμα επικαλυπτικής λαμαρίνας από τον πυργίσκο του λόγω εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών στη βόρεια θάλασσα. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού κάνει λόγο για έλασσον συμβάν που είναι φυσιολογικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου