"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο ιός Η1Ν1 θερίζει στη Βρετανία







ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ο αριθµός των Βρετανών που νοσηλεύονται µε γρίπη σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκοµείων της χώρας. Σύµφωνα µε στοιχεία του βρετανικού υπουργείου Υγείας, 302 ασθενείς νοσηλεύονταν χθες από 182 την προηγούµενη εβδοµάδα. Αν και δεν έχει ακόµη επιβεβαιωθεί, εκτιµάται πως η πλειονότητα των ασθενών φέρει τον ιό Η1Ν1.

Οι ειδικοί συνιστούν όµως σε όσους ανήκουν στις λεγόµενες οµάδες υψηλού κινδύνου – και ειδικότερα στις εγκύους – να εµβολιαστούν ώστε να προστατευθούν έναντι του ιού.

14 νεκροί
Τις τελευταίες εβδοµάδες 14 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό Η1Ν1 και τρεις ακόµη από την κοινή γρίπη. «∆εν πρόκειται για πανδηµία», επισηµαίνει η δρ Ντέιµ Ντέιβις, αξιωµατούχος του υπουργείου Υγείας. «Αυτό όµως που προκαλεί εντύπωση φέτος είναι ότι τα θανατηφόρα κρούσµατα αφορούν κυρίως παιδιά και ενηλίκους κάτω των 65 ετών, ενώ οι θάνατοι από εποχική γρίπη αφορούν κυρίως όσους είναι άνω των 65 ετών», προσθέτει. Επιπλέον, εκφράζονται φόβοι πως ο ιός ίσως είναι φέτος πιο ανθεκτικός και επιθετικός. Τα νοσοκοµεία πάντως προετοιµάζονται για παν ενδεχόµενο, καθώς λόγω των χαµηλών θερµοκρασιών αναµένεται περαιτέρω αύξηση των κρουσµάτων.

Συναγερµός
Την ίδια ώρα, οι έλληνες ειδικοί εφιστούν την προσοχή των γιατρών αλλά και των πολιτών, καθώς εκτιµούν πως είναι θέµα χρόνου να κάνει την επανεµφάνισή του ο νέος ιός Α (Η1Ν1) και στη χώρα µας.

Για τον λόγο αυτό, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ετοιµάζει σχετική ανακοίνωση, ζητώντας από τους γιατρούς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση στην περίπτωση που κάποιος ασθενής εµφανίσει σοβαρή αναπνευστική νόσο. «Οι πολίτες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, ενώ όσοι ανήκουν στις οµάδες υψηλού κινδύνου θα πρέπει να εµβολιαστούν µε το εποχικό εµβόλιο», τονίζει στα «ΝΕΑ» ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας Λοιµώξεων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ Σωτήρης Τσιόδρας. ∆ιευκρινίζει πάντως πως το κύµα της γρίπης αρχίζει παραδοσιακά στην Ελλάδα στα µέσα Ιανουαρίου και προσθέτει ότι δεν έχει προκύψει µετάλλαξη που καθιστά τον Α (Η1Ν1) πιο απειλητικό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από το παράδειγµα της Αγγλίας, εξακολουθεί να προσβάλλει νέους και υγιείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου