"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ανίερη συμμαχία Εβραίων – Κυβέρνησης κατά Σεραφείμ!


Η ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ από το  Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.) και την Κυβέρνηση μόνο τυχαία δεν είναι. Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σεραφείμ στους Καμπουράκη – Οικονομέα στο Mega ξέσπασε πόλεμος!
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς μίλησε στο Mega για την ευθύνη του παγκόσμιου σιωνισμού στην καταστροφική πορεία που οδηγεί τον κόσμο, στην προσπάθεια καταστροφής της οικογένειας, με τις μονογονικές οικογένειες, τις ίδιου φύλου οικογένειες, την προσπάθεια εξόντωσης του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.
Το Κ.Ι.Σ. μόνο την… εκτέλεσή του δεν ζήτησε. Διαβάστε την ανακοίνωσή του  http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=564:2010-12-22-10-07-31&catid=49:2009-05-11-09-28-23
Αν και οι επιστολές των Εβραίων φίλων μας απευθύνονται στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, η κυβέρνηση έσπευσε να τοποθετηθεί με ανακοίνωση του εκπροσώπου της Γ. Πεταλωτή:
«Δεν είναι στο ρόλο της Κυβέρνησης να κρίνει και να σχολιάζει δηλώσεις ιερέων.
Είναι όμως υποχρέωσή της να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται. Είναι υποχρέωσή της να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Οι απόψεις αυτές είναι στο περιθώριο. Προσβάλλουν την Ελλάδα. Προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Προσβάλλουν την ίδια την κοινωνία μας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι η ελληνική εβραϊκή κοινότητα.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ελληνική πολιτεία και η κοινωνία μας, τις καταδικάζουν απερίφραστα».

Το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί είναι γιατί τώρα; Οι θέσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς για τον εβραιοσιωνισμό και τη Μασωνία είναι γνωστές εδώ και πολλά έτη. Διαβάστε για παράδειγμα τι έλεγε ενώπιον των μελών της Ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας τον Οκτώβριο:
tektones
«Η επίσκεψις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ εις την Ελλάδα, η επίτευξις του μακροχρονίου σχεδίου του σιωνιστού κ. Σόρος δια την παραχώρησιν  Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων εις την Ισραηλιτικήν πολεμικήν μηχανήν δια τας στρατιωτικάς ασκήσεις αυτής, η υπογραφή πολιτικοστρατιωτικών συμφωνιών μετά του Ισραήλ, ο εναγκαλισμός μας από το διεθνές Εβραϊκό λόμπυ των Η.Π.Α. των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπρεζίνσκυ και σία και αι συγχαρητήριαι προσρήσεις του Αντιπροέδρου της Αμερικανικής Κυβερνήσεως, η άμεσος αναβάθμισις της χρηματικοπιστοληπτικής ικανότητος της χώρας από την Moodys αποδεικνύουν ποία είναι πλέον τα νέα «αφεντικά» της αγιοτόκου και ηρωωτόκου ταύτης πατρίδος και ερμηνεύουν διατί η παρούσα Κυβέρνησις ηρνήθη το νόμιμον αίτημά μου να διαλύση τα ψευδεπίγραφα τεκτονικά δήθεν ιδρύματα που παραβιάζουν τας διατάξεις του άρθρου 188 του Αστικού Κώδικος και αποτελούν προπύργια του διεθνούς σιωνιστικού και σατανοκινήτου «σαχεντρίν», που ύψωσεν ως ψευδοθεόν τον δυσώνυμον Εωσφόρον η Διάβολον κρυπτογραφικά αναφερόμενον ως δήθεν «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» (Μ.Α.Τ.Σ.) αρνηθέν την πίστιν εις τον Τρισάγιον Θεόν της Διαθήκης μέσω της Ραββινικής γραμματείας, του Ταλμούδ και της Καμπάλα, και που αγωνίζεται παντί σθένει δια την επίτευξιν παγκοσμίου διακυβερνήσεως και δια την επιβολήν του Εωσφορισμού ως παγκοσμίου θρησκείας (ΜΡΑ)».http://www.elora.gr/portal/orthodoxy/6--/2505-2010-10-10-16-16-01
Γιατί, λοιπόν, τώρα και όχι τότε, που ο Σεραφείμ τους τα έλεγε και πιο «χοντρά»; Μα γιατί, πολύ απλά τώρα βρισκόμαστε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ της Εβραϊκής Ηγεμονίας! Εάν δεν το έχετε αντιληφθεί, σύντομα, πολύ σύντομα θα το νιώσετε.
Κι αν δεν μας πιστεύετε διαβάστε κι αυτό  http://www.elora.gr/portal/orthodoxy/6--/2693--------l--r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου