"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Οι στόχοι των Ιλλουμινάτι...


Στο γερμανόγλωσσο περιοδικό ZeitenSchrift, στο τεύχος 64, δημοσιεύτηκε ένα αφιέρωμα στους Ιλλουμινάτι, όπου το ένα μέρος αναφέρεται στην ιστορία και τη δράση τους, ένα μέρος στον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις και οι σχεδιασμοί τους στο "αστρικό πεδίο" και ένα μέρος στους στόχους τους...

Στο κείμενο εδώ θα σας παρουσιάσω σε μετάφραση το απόσπασμα εκείνο που δίνει τη λίστα με τα 21 σημεία-στόχους των Ιλλουμινάτι, όπως τα παρουσιάσει ο Dr John Coleman στο βιβλίο του "Conspirator’s Hierarchy: The Story of The Committee of 300 („Ιεραρχία των συνωμοτών: Η ιστορία της Επιτροπής των 300ων“)". Στα σημεία αυτά παρουσιάζει ο Dr. Coleman τα μέσα με τα οποία οι Ιλλουμινάτοι και οι σύμμαχοι τους θέλουν να εξαναγκάσουν την επιβολή μιας Νέας Τάξης στον κόσμο:

1. Η δημιουργία μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης με μία μοναδική Εκκλησία και ένα μοναδικό νόμισμα υπό τον έλεγχο τους.

2. Η πλήρης καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και κάθε εθνικής περηφάνιας, επειδή μόνο έτσι θα αποδεχτούν οι άνθρωποι μία υπερεθνική Παγκόσμια Κυβέρνηση.

3. Η καταστροφή κάθε θρησκείας, προ πάντων της Χριστιανικής. Μοναδική εξαίρεση: η θρησκεία που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τους.

4. Η εγκαθίδρυση τεχνικών ελέγχου της σκέψης με στόχο τη δημιουργία ανθρώπινων ρομπότ, τα οποία θα αντιδρούν σε εξωτερικά ερεθίσματα και καθοδήγηση.

Λεζάντα: Να μην επιτρέψουμε, να βάλουν "αυτοί", τη Γη ολόκληρη στη σιδερένια γροθιά τους !

5. To τέλος της βιομηχανικής εποχής με εξαίρεση του τομέα των υπολογιστών και της παροχής υπηρεσιών. Επιχειρείται μια "μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης". Οι λοιποί τομείς της βιομηχανίας θα μεταφερθούν σε χώρες του τρίτου κόσμου με φτηνά εργατικά χέρια.

6. Ενθάρρυνση της κατανάλωσης ναρκωτικών ή ακόμη και η νομιμοποίηση τους και η μετατροπή της πορνογραφίας σε "μορφή τέχνης", η οποία με τη σειρά της θα γίνει αποδεκτή και θα γίνεται δεκτή ως "φυσική".

7. Ο αποπληθυσμός μεγάλων πόλεων κατά το πρότυπο των οργίων σφαγής του Pol Pot στην Καμπότζη.

8. Η κατάπνιξη κάθε επιστημονικής ανάπτυξης, πλην αυτών που εξυπηρετούν τους στόχους των Ιλλουμινάτι. .

9. Πρόκληση πρόωρου θανάτου τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το 2050 -αφ'ενός μέσω "τοπικά περιορισμένων πολέμων" σε ανεπτυγμένες χώρες και αφ΄ετέρου μέσω πείνας και ασθένειας σε υπανάπτυκτες χώρες. Η επιτροπή των 300ων (υπό την καθοδήγηση των Ιλλουμινάτι) είχε αναθέσει στον Cyrus Vance (Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά την Κυβέρνηση Κάρτερ ), να συντάξει ένα έγγραφο, πως θα μπορούσε κανείς να προκαλέσει μια τέτοια δραματική μείωση του πληθυσμού. Το έγγραφο φέρει τον τίτλο "Global 2000 Report" και έγινε αποδεκτό εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο Κάρτερ και τον τότε Υπουργό Εξωτερικών, Edwin Muskie, στο όνομα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Στα μέτρα της έκθεσης Global 2000 συμπεριλαμβάνεται και η μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ κατά 100 εκατομμύρια ανθρώπους εώς το 2050.

10. Η εξασθένηση της ηθικής των λαών -και η αποθάρρυνση της εργατικής τάξης μέσω της ανεργίας, ώστε να τη σπρώξουν στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η νεολαία θα ενθαρρύνεται, μέσω ναρκωτικών και βίαιης μουσικής, να επαναστατήσει ενάντια στο Status Quo, πράγμα που επίσης οδηγεί στην εξασθένηση /διάσπαση της οικογενειακής ενότητας.

11. Αποτροπή των ανθρώπων από το να μπορούν να ορίζουν τη μοίρα τους, ρίχνοντας τους από τη μία κρίση στην άλλη και αφήνοντας κατόπιν τα κράτη να διαχειριστούν τις κρίσεις αυτές. Οι άνθρωποι σύντομα θα αισθάνονται υπερφορτωμένοι και θα γίνουν απαθείς. Στις ΗΑ υπάρχει για το λόγο αυτό μία Υπηρεσία για τη "Διαχείρηση Κρίσεων". Ονομάζεται FEMA (Federal Emergency Management Agency).

12. Εισαγωγή νέων τύπων Λατρείας και προώθηση αυτών που ήδη υπάρχουν.

13. Προώθηση του χριστιανικού φονταμενταλισμού που εξυπηρετεί τους στόχους του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, μέσω της ταύτισης με "τον εκλεκτό λαό του Θεού"κ, που μεταξύ άλλων θα χρηματοδοτηθεί με μεγάλα ποσά.

14. Πίεση για εξάπλωση από σέκτες με θρησκευτικό υπόβαθρο, όπως την "αδελφότητα Μοσλεμ" ή τους σίκχ και εφαρμογή πειραμάτων νοητικού ελέγχου, όπως έκανε για παράδειγμα ο Jim Jones στο χώρο του στην Jonestown (Guayana), πριν αυτοκτονήσουν - πριν σκοτώσουν δηλαδή με νοητικό έλεγχο - τους 900ους οπαδούς, που αυτοκτόνησαν κατά διαταγή το Νοέμβριο του 1978.

15. Διάδοση ιδεών σχετικές με τη "θρησκευτική απελευθέρωση", ώστε να διαβρωθούν και να υποδαυλιστούν όλες οι υπάρχουσες θρησκείες, προ πάντων η χριστιανική. Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε με τη "απελευθερωτική θεολογία".

16. Πρόκληση μίας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και μέσω αυτής πρόκλησης πλήρους πολιτικού χάους.

17. Ανάληψη του ελέγχου όλων των εσωτερικών και διεθνών στρατηγικών των ΗΠΑ.

18. Μεγάλη υποστήριξη υπερεθνικών Οργανισμών σαν τον ΟΗΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Διεθνές Δικαστήριο, την BIZ -Τράπεζα για διεθνές ισοζύγιο πληρωμών- στη Βασιλεία κ.α., ενώ παράλληλα θα αποδυναμώνονται οι τοπικοί ή εθνικοί οργανισμοί ή θα τίθενται υπό την "αιγίδα" του ΟΗΕ.

19. Διείσδυση σε όλες τις κυβερνήσεις ώστε να τις αναλάβουν ώστε εκ των έσω να διαλύσουν σταδιακά τα κυρίαρχα δικαιώματα των εθνικών κρατών και σταδιακά να τα διαλύσουν και να τα καταστρέψουν.

20. Τη δημιουργία μιας διεθνούς τρομοκρατίας και τις διαπραγματεύσεις με τρομοκράτες όποτε και αν λαμβάνουν χώρα τρομοκρατικές ενέργειες.

21. Ανάληψη του ελέγχου της παιδείας στις ΗΠΑ με στόχο την πλήρη καταστροφή της.

(…)

Σίγουρα πολλά από τα σημεία αυτά -αν όχι όλα- μας είναι λίγο πολύ γνωστά και τα ζούμε και στην ελληνική πραγματικότητα....
Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε με αυτή τη γνώση?

πηγη. τοξοτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου