"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Δύο τραυματίες μετά από εκρήξεις σε πρεσβείες της Ρώμης



Δύο παγιδευμένα δέματα εξερράγησαν, σήμερα, στις πρεσβείες της Ελβετίας και της Χιλής στη Ρώμη, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ανθρώπων.
Το πρώτο πακέτο εξερράγη το μεσημέρι στο κτίριο της πρεσβείας της Ελβετίας, προκαλώντας το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζομένου στη διπλωματική αποστολή. Λίγες ώρες αργότερα, σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη στην πρεσβεία της Χιλής στην ιταλική πρωτεύουσα, επίσης με έναν τραυματία.

Πυροτεχνουργοί κλήθηκαν και στην πρεσβεία της Ουκρανίας για να ελέγξουν ύποπτο πακέτο, που αποδείχθηκε ακίνδυνο. Οι ιταλικές αστυνομικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ελέγχους σε όλες τις πρεσβείες και τα προξενεία στη Ρώμη.
Καραμπινιέρι βρίσκονται στις πρεσβείες της Ελβετίας και της Χιλής και η ιταλική αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα περιστατικά, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής ενδείξεις σχετικά με τον πιθανό αποστολέα των παγιδευμένων δεμάτων, ούτε και υπάρχει κάποια ανάληψη ευθύνης.

Στα τηλεγραφήματα των διεθνών μέσων επισημαίνονται οι ομοιότητες με το μπαράζ παγιδευμένων δεμάτων που εστάλησαν πρόσφατα σε ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα και τις έδρες κυβερνήσεων στο εξωτερικό.

Το πρώτο πακέτο εξερράγη στα χέρια εργαζομένου στην αίθουσα της αλληλογραφίας στην πρεσβεία της Ελβετίας. Ο 50χρονος άνδρας, ελβετικής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα και στα δύο χέρια, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του, όπως δήλωσε ο Ελβετός πρέσβης Μπερναρντίνο Ρεγκατσόνι.

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Φράνκο Φρατίνι καταδίκασε το γεγονός. Από την πλευρά της ιταλικής κυβέρνησης δεν έχει δοθεί κάποια περαιτέρω πληροφόρηση, ούτε και υπήρξε κάποιο σχόλιο των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι εκρήξεις των παγιδευμένων δεμάτων έρχονται δύο ημέρες μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου πακέτου στο μετρό της Ρώμης που σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.

Το πακέτο στο μετρό της Ρώμης δεν περιείχε εκρηκτική ύλη όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλά σωλήνες γεμάτους με τσιμέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου