"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βυθισμένη στο χάος η Λιβύη

Ένα σκηνικό τρόμου εκτυλίσσεται από χθες στη Λιβύη με την κυβέρνηση του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι να επιστρατεύει μέχρι και μαχητικά αεροσκάφη προκειμένου να καταπνίξει την λαϊκή εξέγερση στο αίμα.
Ο Λίβυος ηγέτης εμφανίζεται αποφασισμένος να μην παραδώσει την εξουσία και να καταστείλει την εξέγερση με κάθε κόστος, χωρίς να υπολογίζει τις ανθρώπινες ζωές. Μαρτυρίες πολιτών και ξένων διπλωματών σε μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «σφαγή» στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπου επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις το τελευταίο 48ωρο.
Εκατοντάδες είναι οι νεκροί στην Τρίπολη, όπου πολεμικά πλοία και αεροπλάνα βομβαρδίζουν συνοικίες, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν τους διαδηλωτές, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, Βεγγάζη, όπου και σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες και πιο αιματηρές συγκρούσεις τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται πλέον στα χέρια της αντιπολίτευσης.
«Αυτό που ζούμε είναι αδιανόητο. Αεροσκάφη και ελικόπτερα βομβαρδίζουν τυφλά τη μια περιοχή μετά την άλλη. Πυροβολούν ο, τι κινείται. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί νεκροί»,
λέει ένας ανώνυμος κάτοικος της Τρίπολης, μιλώντας σε διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο.
Αδιευκρίνιστος εξακολουθεί να παραμένει ο αριθμός των θυμάτων: διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι οι νεκροί από τις συμπλοκές είναι τουλάχιστον 300 με 400, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της αντιπολίτευσης, οι νεκροί ανέρχονται στους 560. Επιπροσθέτως, το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια μεταδίδει ότι αγνοείται η τύχη σχεδόν 1.400 ανθρώπων.
Κάτω από το βάρος της γενικευμένης πλέον εξέγερσης, το πολιτικό μέλλον του Καντάφι φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ. Ο Καντάφι είναι πλέον αποκομμένος ακόμη και από σημαντικό τμήμα του πανίσχυρου στρατού του και δεν είναι τυχαίο ότι ομάδες των ενόπλων δυνάμεων αποσκίρτησαν και τάχθηκαν στο πλευρό των εξεγερμένων. Ακόμη και σε διπλωματικό επίπεδο όμως, ο Λίβυος ηγέτης εγκαταλείπεται από ολοένα περισσότερα στελέχη του καθεστώτος του. Ο υπουργός Δικαιοσύνης παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χρήση «υπερβολικής βίας» κατά των διαδηλωτών ενώ ο εκπρόσωπος της Λιβύης στον Αραβικό Σύνδεσμο ανακοίνωσε ότι «προσχωρεί στην επανάσταση». Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και ο ίδιος ο Λίβυος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, Ιμπραήμ Νταμπασί ανακοίνωσε?την προσχώρησή του στο πλευρό των διαδηλωτών και κάλεσε τον στρατό της χώρας να συμμαχήσει με τους πολίτες για να διώξουν τον Καντάφι από την ηγεσία της χώρας μετά από 42 χρόνια.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου