"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Γιαννόπουλος: «Θεατής η κυβέρνηση» των θανάτων από τη νέα γρίπη


Νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την εξάπλωση του ιού Η1Ν1 εξαπέλυσε σήμερα ο αρμόδιος τομεάρχης σε θέματα υγείας της ΝΔ, Θανάσης Γιαννόπουλος.
Ο βουλευτής της ΝΔ, έχει εδώ και καιρό επισημάνει το πρόβλημα καθώς το γνωρίζει και από τη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας αλλά και ως ενεργός γιατρός.
Με ανακοίνωσή του μάλιστα σήμερα κατηγορεί την κυβέρνηση πως «ως απλός θεατής αναφέρει καθημερινά αριθμό θανόντων και νοσηλευομένων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από την γρίπη Η1Ν1» ενώ «Θα έπρεπε από μηνών να ενημερώσει τους πολίτες σύμφωνα με τις οδηγίες της Π.Ο.Υ. και το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και να αναπτύξει εμβολιαστικά κέντρα».
«Δυστυχώς, όμως, σήμερα θρηνούμε 109 συνανθρώπους μας με απρόβλεπτες εξελίξεις των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ από Η1Ν1.
Το στρατηγικό απόθεμα σε αντιικά φάρμακα Tamiflu και Relentza, που έγκαιρα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2009 τα είχε προμηθευθεί, δημιουργούν ασπίδα προστασίας του πληθυσμού.
Ευτυχώς, τουλάχιστον, η Κυβέρνηση, μετά τις οχλήσεις και παραινέσεις μας, διαθέτει πλέον αυτά τα φάρμακα δωρεάν από τα φαρμακεία» καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου