"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Βρυξέλλες: Η ανατροπή του M. Καντάφι θα έχει "καταστροφικές συνέπειες", προειδοποιεί, ο τσέχος υπουργός Εξωτερικών


Βρυξέλλες: Η ανατροπή του M. Καντάφι θα είχε "καταστροφικές συνέπειες", προειδοποιεί, ο τσέχος υπουργός Εξωτερικών
  1. Η ανατροπή του ηγέτη της Λιβύης, Μουάμαρ Καντάφι, πιθανόν να έχει καταστροφικές συνέπειες, προειδοποίησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τσεχίας, Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ.
  2. Η διεθνής κοινότητα καταδικάζει απερίφραστα την καταστολή των διαδηλώσεων από το καθεστώς του Καντάφι που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 200 ανθρώπους.

  3.  Ωστόσο, ο τσέχος υπουργός έκανε έκκληση για προσοχή καθώς προσερχόταν στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε συνάντηση με τους ομολόγους του της ΕΕ με θέμα τις εξεγέρσεις στη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
  4.  "Αν πέσει ο Καντάφι, τότε θα υπάρξουν μεγαλύτερες καταστροφές στον κόσμο", είπε στους δημοσιογράφους.
  5.  "Δεν εξυπηρετεί κανέναν αν επέμβουμε εκεί με ισχυρό τρόπο μόνο για να αποδείξουμε την ίδια την αξία μας", πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου