"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Βίαιες συγκρούσεις στην Τυνησία


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στις συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και σε δυνάμεις ασφαλείας  στο κέντρο της Τύνιδας, ανέφερε σε μία ανακοίνωση το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "τρία άτομα βρήκαν το θάνατο μεταξύ των δώδεκα που τραυματίστηκαν στη διάρκεια των συγκρούσεων αυτών και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν ιατρικές φροντίδες".
"Πολλά μέλη των δυνάμεων της τάξης τραυματίστηκαν σε διάφορους βαθμούς", σύμφωνα με το ανακοινωθέν που δεν διευκρινίζει τον αριθμό τους.
Εξάλλου, "περισσότεροι από 100 άνθρωποι συνελήφθησαν το Σάββατο" και "88 άλλοι δράστες πράξεων βανδαλισμού συνελήφθησαν την προηγουμένη", στις πρώτες συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις της τάξης και διαδηλωτές που σημειώθηκαν χθες στο κέντρο της Τύνιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου