"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι ΗΠΑ δεν αποκλείουν στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «επιθυμούν την εκδίωξη της Λιβύης από το Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ», δήλωσε απόψε ο εκπρόσωπος του State Department, Φίλιπ Κρόουλι.
«Επιθυμούμε την εκδίωξη της Λιβύης από το Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», είπε ο Κρόουλι.
Αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Γενεύη έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου με αντικείμενο την κατάσταση στη Λιβύη. Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, θα βρεθεί στη Γενεύη προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη του Συμβουλίου σε επίπεδο υπουργών.
Παράλληλα, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, θα έχει τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον γάλλο ομόλογό του Νικολά Σαρκοζί και τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, με θέμα την κατάσταση στη Λιβύη.
Ο υπεύθυνος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας, Τζέι Κάρνεϊ, δήλωσε πως όλες οι εναλλακτικές πολιτικές δράσεις, περιλαμβανομένων και των κυρώσεων, θα εξετασθούν κατά τη συνδιάλεξη που θα έχει ο πρόεδρος με τους άλλους δύο ηγέτες.
Ερωτηθείς ο ίδιος εάν οι ΗΠΑ εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης, ο Κάρνεϊ απάντησε στους δημοσιογράφους: «Δεν αποκλείω διμερείς επιλογές. Δεν αποκλείω τίποτε».
Όπως τόνισε ο ίδιος, η κατάσταση στην πετρελαιοπαραγωγό χώρα «απαιτεί άμεση δράση».
Σύμφωνα με το skynews, ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας επιχειρούν ήδη εντός του εδάφους της Λιβύης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν πολίτες των χωρών του.
Επίσης, εντός των επόμενων ωρών, το μισθωμένο από τις ΗΠΑ πλοίο που θα απομακρύνει τους Αμερικανούς υπηκόους από τη Λιβύη και παραμένει αγκυροβολημένο στην Τρίπολη, θα αποπλεύσει αναλόγως με τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλοίο έχουν επιβιβαστεί 167 Αμερικανοί υπήκοοι και 118 άτομα από άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου