"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ!


Έλληνας αγρότης στη Μακεδονία, αρκετά κοντά στη Βέροια στις αρχές του 1992 είχε βρει στο δρόμο δυο κουρελήδες Αλβανούς, αδύνατους και πεινασμένους λαθρομετανάστες. Τους λυπήθηκε και τους μάζεψε στο σπίτι του. Τους έδωσε δουλειά, τους έδωσε και ρούχα και παπούτσια. Τους φιλοξενούσε σε ένα σπιτάκι που είχε στην άκρη του χωριού με όλες τις ανέσεις. Καινούργια κουζίνα, θερμοσίφωνο κλπ. Τους προστάτεψε όταν τους κυνηγούσε η αστυνομία που ήταν χωρίς χαρτιά, τους πλήρωνε ικανοποιητικό μεροκάματο και στη συνέχεια τους βοήθησε να βρουν κι άλλες δουλειές σε οικοδομές κλπ.. Toυς έγραψε και στον ΟΓΑ. Η μοναδική τους υποχρέωση κάθε μέρα ήταν να ταΐζουν τις κότες με έξοδα τροφής του ιδιοκτήτη. Το μεσημέρι εξακολουθούσαν να τρώνε στο σπίτι του ανθρώπου που τους είχε ευεργετήσει και να διαμένουν στο σπιτάκι που τους είχε παραχωρήσει.

Πέρασαν τα χρόνια και ο άνθρωπος αυτός αρρώστησε. Έπρεπε να πάει στη Θεσσαλονίκη για λόγους υγείας. Μετακόμισε χωρίς να πάρει τίποτα από το παλιό του σπίτι γιατί αποφάσισε με τη γυναίκα του να επισκέπτονται το χωριό όποτε μπορούν, να έχουν και τα παιδιά του ένα επιπλωμένο σπίτι να έρχονται όποτε θέλουν.
Οι Αλβανοί έμειναν όπως παλιά και μάλιστα τους εμπιστεύθηκε και το κλειδί του σπιτιού του. Τόσο τυφλή εμπιστοσύνη τους είχε.

Πριν λίγο διάστημα αποφάσισαν οι Αλβανοί να επιστρέψουν πίσω. Είχαν κάνει κομπόδεμα χάρη στη βοήθεια του αγρότη και τα μάζεψαν κι έφυγαν.
Όχι όμως μόνο τα δικά τους πράγματα.
Μπήκαν με το κλειδί που τους είχε εμπιστευθεί ο ευεργέτης τους και του άδειασαν και το δικό του σπίτι!!!!!
Κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα!!!
Κουβάλησαν με τη βοήθεια άλλων Αλβανών έπιπλα, ηλεκτρικά σκεύη, είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, τα πάντα!
Κάποιοι χωρικοί τους ρώτησαν απορημένοι και αυτοί απάντησαν ότι έχουν εντολή να τα πάνε στους ιδιοκτήτες στη Θεσσαλονίκη γιατί τα χρειάζονται.

Οι άνθρωποι στο χωριό δεν υποψιάστηκαν τίποτα γιατί οι Αλβανοί ήταν 20 περίπου χρόνια στο χωριό και δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Όταν τελείωσαν το άδειασμα του σπιτιού και αφού είχαν ξηλώσει μέχρι και τα ντουλάπια από το σπίτι που τους είχε παραχωρηθεί, πήγαν και στον κάμπο όπου ξεκλείδωσαν την αποθήκη κι έκλεψαν όλα τα γεωργικά εργαλεία!!!
Δύο φορτηγά γέμισαν οι αλήτες, τα φόρτωσαν μέχρι τα μπούνια κι έφυγαν για την Αλβανία!!!!!!!

Ο αγρότης με την κλονισμένη υγεία, όταν το πληροφορήθηκε έπαθε εγκεφαλικό και όταν συνήλθε το πρώτο πράγμα που ψέλλισε (το εγκεφαλικό του άφησε πρόβλημα στην ομιλία) ήταν:
ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΪΖΑ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ . 

/eglimatikotita

1 σχόλιο: