"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Μόλυνση από πετρέλαιο στα Αντίκυρα


Ρύπανση έκτασης περίπου 100 τ.μ από πετρελαιοειδή εντοπίστηκε στον κόλπο Αντίκυρα και συγκεκριμένα σε λιμενικές εγκαταστάσεις εργοστασίου, ανάμεσα στη προβλήτα και στο φορτηγό «ENERGY RANGER».
Όπως αποδείχθηκε κατά την διαδικασία φόρτωσης τεσσάρων βαρελιών, μέρος του περιεχομένου τους έπεσε στη θάλασσα. Για να περιοριστεί η ρύπανση μεταξύ της προβλήτας και του φορτηγού, τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν απορροφητικές πετσέτες για την περισυλλογή της, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της.
Το πρωί της Τρίτης προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πραγματοποίησε επανέλεγχο και διαπίστωσε ότι η θαλάσσια ρύπανση είχε παραμείνει εγκλωβισμένη εντός των πλωτών φραγμάτων.
Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Αντίκυρας, ενώ έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου