"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Καναδάς: Σύλληψη άνδρα που απείλησε τον πρωθυπουργό


Ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη στην περιοχή της Οτάβας επειδή απείλησε μέσω τηλεφώνου ότι θα προκαλέσει έκρηξη βόμβας στην κατοικία του πρωθυπουργού Στίβεν Χάρπερ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Η Βασιλική Καναδική Αστυνομία (GRC) συνέλαβε τον ύποπτο σε μία περιοχή κοντά στην Οτάβα, αφού εντόπισε το κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποίησε χθες Κυριακή για να καλέσει στην κατοικία του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της GRC, Τζούλι Μορέλ, ο άνδρας «δεν αποτελεί άμεση απειλή για τον πρωθυπουργό ή για την οικογένειά του».
Ο 35χρονος πέταξε αντικείμενα στους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν, ενώ κατηγορείται για απειλή και επίθεση κατά αστυνομικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου