"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Νέα Ζηλανδία: Ψάχνουν για επιζώντες στα συντρίμμια

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η Νέα Ζηλανδία από τη μεγαλύτερη καταστροφή των τελευταίων 80 χρόνων. Στους 98 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από το σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την Τρίτη στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, Κρίστιαντσέρτς. Περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι έχουν τραυματισθεί, ενώ τα σωστικά συνεργία δίνουν μάχη για τον εντοπισμό επιζώντων. Σε 226 ανέρχονται οι αγνοούμενοι και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά.
"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι νεκροί είναι συνολικά 98 και οι αγνοούμενοι 226. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για τους ανθρώπους αυτούς", δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης, Ντέιβ Κλιφ.
Εκατοντάδες διασώστες από την Αυστραλία, την Ασία, τις ΗΠΑ και τη Βρετανία δίνουν μάχη με το χρόνο για τον εντοπισμό και τη διάσωση παγιδευμένων ανθρώπων στα συντρίμμια της πόλης.
Ο επικεφαλής του υπουργείου Πολιτικής Άμυνας και Επειγουσών Καταστάσεων, Τζον Χαμιλτον δήλωσε πως τα συνεργεία διάσωσης έχουν περιθώριο δύο με τριών ημερών καθώς έπειτα και από την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν επιζώντες. Οι διασώστες χρησιμοποιούν θερμικές κάμερες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για τον εντοπισμό επιζώντων.
Αίσθηση έχει προκαλέσει η διάσωση ενός 19χρονου Ιάπωνα φοιτητή του οποίου χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το καταπλακωμένο από όγκους τσιμέντου πόδι προκειμένου να σώσουν τη ζωή του.
Όμως, από χθες δεν έχουν βρεθεί επιζώντες και όπως αναφέρουν οι αρχές της χώρας εξανεμίζονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό 120 ανθρώπων στα συντρίμμια του κτιρίου όπου στεγάζονταν το τηλεοπτικό δίκτυο του Canterbury.
Το έργο των διασωστών δυσχεραίνουν οι συνεχής μετασεισμοί που σημειώνονται στην πόλη.
Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ανθρώπους που υποφέρουν από σοβαρά κατάγματα κυρίως στο κεφάλι, στο στήθος και στην σπονδυλική στήλη.
Ο πρωθυπουργός της χώρας Τζον Κι έχει κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης και οι αρχές έχουν επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας.
Ο στρατός περιπολεί στην πόλη, έχει στήσει πρόχειρα νοσοκομεία και κατασκηνώσεις και προσπαθεί να αποκαταστήσει την ηλεκτροδότηση, την παροχή νερού και τις τηλεπικοινωνίες.
Περίπου το 80% από τους 350.000 κατοίκους της πόλης δεν έχουν παροχή νερού, ενώ η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έχει αποκατασταθεί κατά 60%.
Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται στα 12 δισ. δολάρια
Ο σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ήταν ο δεύτερος μέσα σε πέντε μήνες και θεωρείται καταστροφικότερος από τον πρώτο, το μέγεθος του οποίου ήταν τα 7,1 Ρίχτερ. Ο λόγος, σύμφωνα με τους επιστήμονες ήταν ότι το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 5 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της γης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου