"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Λουκέτο στο πανεπιστήμιο Αιγαίου


Κλειστό για δύο μέρες την ερχόμενη εβδομάδα στο πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Όπως αποφάσισε η σύγκλητος, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, δεν θα γίνουν μαθήματα στις 22 και στις 23 του μήνα, ώστε να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο η διαμαρτυρία της πανεπιστημιακής κοινότητας για τη στάση του αρμόδιου υπουργείου.
Μάλιστα για το σκοπό της απόφασης αυτής θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη συνέντευξη Τύπου από καθηγητές του πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι θα εξηγήσουν την κατάσταση που επικρατεί ώστε να ενημερωθεί και η κοινή γνώμη.
Απεργία ΔΕΠ  
  Ο σύλλογος διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του πανεπιστημίου Αιγαίου με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι στηρίζει τη συγκεκριμένη ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, και κάνει γνωστό ότι στις 22 και 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει απεργία διεκδικώντας την ικανοποίηση και άλλων αιτημάτων. Μάλιστα αναφέρει ότι αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη τότε θα ξεκινήσουν απεργία διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου