"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ


Βρήκα το βίντεο τυχαία δεν είναι πρόσφατο, το είδα και τα πήρα στο κρανίο, πιο πολύ με τους δημοσιογράφους  του 
ΣΚΑΪ και την απαράδεχτη ανθελληνική συμπεριφορά τους......δείτε και εσείς τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη.
 
Καλεσμένος της εκπομπής ο Ναϊμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας ο
οποίος μας πληροφορεί οτι  πήγε στο στρατό,....είτε το θέλετε είτε όχι μας λέει είμαι Έλληνας, έχει στο σπίτι του την Ελληνική σημαία, (εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να την κρατάει;)

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι θέλουνε να πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες για να τους φτιάξουμε το τζαμί στο Βοτανικό,ενώ πουθενά σε καμμία χώρα του κόσμου δεν γίνεται αυτό, και να τους διαθέτουμε δωρεάν στάδια για να πηγαίνουνε να προσεύχονται, που βέβαια σε καμμία χώρα πάλι  δεν γίνεται αυτό, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ .....μόνο στο Ελλάντα με τους ηλίθιους που κυβερνάνε αυτό τον έρημο τόπο γίνονται αυτά τα έκτρωπα.

Επίσης αερολογίες  ήτανε και αυτά που απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου, εαν οι χριστιανοί 
βρίσκονταν σε Μουσουλμανικό κράτος, θα μπορούσαν να έκαναν δημόσιες προσευχές;

Και ενώ τα γεγονότα μας φανερώνουν ότι οι χριστιανοί δοκιμάζονται με διωγμούς, με αποκεφαλισμούς, με εμπρισμούς και σφαγές μαζικές μέσα στις εκκλησίες τους, (εκεί απαγορεύται να 
φοράνε και σταυρό),έρχεται ο κύριος που εκπροσωπεί τους Μουσουλμάνους να μας πει άρες μάρες κουκουνάρες......δηλαδή πράγματα που δεν είναι υπαρκτά.
Και βέβαια τα κοράκια του ανθελληνικού ΣΚΑΪ ΝΑ λένε τις εξυπνάδες τους στον Άδωνι και να μην τον αφήνουν να μιλήσει, ενώ όλα όσα τους έλεγε ήταν σωστά και μετρημένα.......
ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ....ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ...... ΑΓΕΝΕΙΣ............οι δημοσιογράφοι σου ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υ.Γ    Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ. Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου