"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τουλάχιστον 65 νεκροί από σεισμό 6,3 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία



Ισχυρή σεισμική δόνηση έντασης 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε  χθες (στις 12.51 ώρα Γκρίνουιτς) στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Τζον Κι, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 65. Δεκάδες άνθρωποι έχουν παγιδευτεί σε κτήρια που είτε κατέρρευσαν είτε έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. . Η πληγείσα περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχουν, επίσης, αναφορές για εγκλωβισμένους στα ερείπια, αλλά και παγιδευμένους ανθρώπους σε κτήρια όπου εκδηλώθηκαν πυρκαγιές. Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα ότι σωλήνες ύδρευσης έχουν ξηλωθεί ενώ το έδαφος σε πολλά σημεία έχει ανασηκωθεί σε ύψος που φθάνει και το ένα μέτρο.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα του σεισμού δεν υπάρχουν Έλληνες.

Οι γεωλόγοι εκτιμούν ότι το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και σε εστιακό βάθος μόλις 5 χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης.

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για πολλούς νεκρούς.

«Γνωρίζουμε τις πληροφορίες για έναν αριθμό θυμάτων, αλλά δεν είμαστε σε θέση να τις επιβεβαιώσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Οικονομικών, Μπιλ Ίνγκλις.

Ο δήμαρχος της πόλης κήρυξε το Κράιστσερτς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ ανακοίνωσε ότι η Αυστραλία θα προσφέρει όποια βοήθεια ζητήσει η Νέα Ζηλανδία.

«Ενδέχεται να χρειαστούν πολλές έρευνες κάτω από τα συντρίμμια» είπε η Γκίλαρντ, προσθέτοντας ότι οι εικόνες που έρχονται από το Κράιστσερτς είναι «πραγματικά σοκαριστικές».

Η πόλη είχε κτυπηθεί από τον Εγκέλαδο και πριν πέντε μήνες, όταν σημειώθηκε δόνηση 7,1 βαθμών, αλλά τα έργα αποκατάστασης των ζημιών παρεμποδίστηκαν σημαντικά από μια σειρά μετασεισμικών δονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου