"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πάγκαλος “πυροβολεί” Παπακωνσταντίνου με...ανασχηματισμό


Ο Θόδωρος Πάγκαλος «ξαναγέμισε» το «όπλο» του και αυτή τη φορά «πυροβόλησε» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βάλλεται από παντού.
Μιλώντας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, διαχώρισε τη θέση του από τον κ. Παπακωνσταντίνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν θα ήθελα να αναλάβω υπουργός Οικονομικών και να βάζω φόρους, τώρα, στο τέλος της ζωής μου».
Πέραν της μομφής προς το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, η φράση αυτή του κ. Πάγκαλου, πυροδότησε νέα σενάρια περί ανασχηματισμού.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στο «ναυάγιο» της συγχώνευσης Εθνικής-Alpha προτρέποντας τις ασφαλιστικές εταιρείες να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα των τραπεζών.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου