"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στη "σύνταξη" το Discovery

Στη σύνταξη το Discovery
|
Για το τελευταίο του ταξίδι στο διάστημα αναχωρεί τη νύχτα της Πέμπτης το διαστημικό λεωφορείο Discovery...
 
μετά από αρκετές αναβολές, καθώς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να εκτοξευτεί την 1η Νοεμβρίου πέρυσι.
Το πλήρωμα του στην τελευταία πτήση θα είναι ο κυβερνήτης Steven Lindsey, ο πιλότος Eric Boe και οι Alvin Drew, Steven Bowen, Michael Barratt και Nicole Stott. Μάλιστα, ο Bowen αντικατέστησε τον Tim Kopra που «χάνει» την ιστορική πτήση λόγω ενός ατυχήματος με ποδήλατο προ ολίγων εβδομάδων.

Στα ενδιαφέροντα αυτής της τελευταίας αποστολής είναι και η μεταφορά ενός «μόνιμου κατοίκου» για τον Σταθμό. Πρόκειται για το ανθρωποειδές ρομπότ Robonaut 2, που αποτελεί τον μηχανικό «συνάδελφο» των αστροναυτών και κοσμοναυτών που βρίσκονται εκεί.

Η εκτόξευσή του Discoveryαπό το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της Φλόριντα θα ξεκινήσει την 39η αποστολή του και συνολικά θα είναι η 133η για το στόλο των διαστημικών λεωφορείων.

Η προγραμματισμένη παραμονή του στο διάστημα είναι 11 ημέρες, πριν επιστρέψει στη Γη αφού συναντηθεί με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Μέχρι σήμερα, έχει «πετάξει» συνολικά πάνω από 220 εκατ. χιλιόμετρα στο διάστημα, μεταφέροντας συνολικά 246 άτομα, από την παρθενική του πτήση το 1984.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου