"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Κίνα: Θανατική ποινή για τους διακινητές ανθρώπινων οργάνων


Με την εσχάτη των ποινών ενδέχεται να καταδικάζονται πλέον άτομα που κρίνονται ένοχα για διακίνηση ανθρώπινων...
 

Κίνα: Θανατική ποινή για τους διακινητές ανθρώπινων οργάνων
οργάνων για μεταμόσχευση στην Κίνα, σύμφωνα με νομοσχέδιο που κατατέθηκε αυτή την εβδομάδα στο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που θα εξεταστεί έως την Παρασκευή, η διακίνηση ανθρώπινων οργάνων μπορεί ποινικά να εξομοιωθεί με ανθρωποκτονία αιτιολογώντας τις ποινές που ξεκινούν από 10ετή κάθειρξη έως τη θανατική ποινή, γράφει η Ημερησία της Κίνας.

Το παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων δεν αναφέρεται επί του παρόντος σε κανένα ειδικό ποινικό άρθρο και δεν διώκεται παρά στη βάση της παράνομης εμπορικής δραστηριότητας.

Το νομοσχέδιο, αν υιοθετηθεί αυτή την εβδομάδα στο κοινοβούλιο, θα τεθεί σε ισχύ από 1ης Μαΐου του 2011, σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες.

Η Κίνα κατηγορείται συχνά για κακές πρακτικές στον τομέα των μεταμοσχεύσεων οργάνων. Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν ήδη καταγγείλει την πώληση οργάνων από εκτελεσθέντες κρατούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου