"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Λιβύη Ελληνες εργαζόμενοι εγκλωβισμένοι στην έρημο

Σε εργοτάξιο φυσικού αερίου που βρίσκεται στην έρημο της Λιβύης, βρίσκονται εγκλωβισμένοι έλληνες και ελληνοκύπριοι εργαζόμενοι καθώς όπως αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega από εργαζόμενο, δέχονται απειλές από ενόπλους.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο έλληνας εγκλωβισμένος, «πρόκειται περί πλιάτσικου από ενόπλους». 


Απελπισμένοι είναι οι Έλληνες που ζουν στη Λιβύη, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο επαναπατρισμού τους.

«Οι προτεραιότητές μας είναι να πάρουμε άδειες υπερπτήσεως και προσγειώσεως για να φέρουμε τον κόσμο που θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, από τη Λιβύη, αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δόλλης.

Το υπουργείο Αμυνας έχει κινήσει τις διαδικασίες για τις άδειες των υπερπτήσεων και ο σχεδιασμός γίνεται από το υπουργείο Εξωτερικών, υπό τον αρμόδιο υφυπουργό κ.Δόλλη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Ιωάννη – Αλέξιο Ζέπο.

Πρόκειται για περίπου 300 Ελληνες πολίτες, οι περισσότεροι εργαζόμενοι σε απομακρυσμένα εργοτάξια στην έρημο. Συγκεκριμένα, δέκα Ελληνες και 20 Κύπριοι βρίσκονται αποκλεισμένοι σε εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας κυπριακών συμφερόντων στη Σαχάρα, περίπου 1.500 χλμ. μακριά από τη Βεγγάζη. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες δέχτηκαν επίθεση από αντάρτες, οι οποίοι τους έκλεψαν τα αυτοκίνητα. Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη έλθει σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη και το υπουργείο Εξωτερικών και περιμένουν βοήθεια.

«Καταβάλλουμε προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με όσο περισσότερα άτομα και με τις εταιρίες», είπε ο κ.Δόλλης. «Είμαστε, πρόσθεσε, σε συννενοήσεις και με άλλες χώρες οι οποίες επιχειρούν για τον ίδιο σκοπό, προκειμένου να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας και να απεγκλωβίσουμε τους πολίτες μας από κοινού», τόνισε ο ίδιος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου