"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο πήραμε τελικά τα υποβρύχια;


Να διαψεύσει δημοσιεύματα του τύπου, που επικαλούνται δηλώσεις αξιωματικών, σύμφωνα με τα οποίες αγοράσαμε τα ίδια υποβρύχια με τους Τούρκους ακριβότερα κατά 50%, επιχείρησε σήμερα ο υπουργός εθνικής άμυνας.
Oι αξιωματικοί είχαν προειδοποιήσει τον κ. Βενιζέλο ότι διαπραγματευόταν να αγοράσει τα υποβρύχια σε τιμή υψηλότερη από αυτήν που τα πούλησαν οι Γερμανοί στους Τούρκους, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να είχε ζητήσει να μην γίνουν διαρροές.
Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, ο κ. Βενιζέλος προσπάθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνδέσει τα δημοσιεύματα αυτά με πιέσεις, που ασκούνται για εξοπλιστικά.
Κατά τη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων, είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ασκούνται άμεσες ή έμμεσες πιέσεις ενίοτε «μεταμφιεσμένες» ως δήθεν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Οι φύλακες, όμως, έχουν γνώση και το μήνυμα αυτό έχει σταλεί προς κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, υπογράμμισε ο υπουργός.
Ανέφερε δε πως,  η τιμή των δύο νέων υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού αφορά το ολοκληρωμένο προϊόν, άρα και τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και όχι μόνο τα υλικά και την τεχνογνωσία της γερμανικής πλευράς.
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στις μίζες ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ που, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, δόθηκαν σε Έλληνες αξιωματούχους, για να πάρει η Ελλάδα τα υποβρύχια. Αναλυτικά, ο υπουργός μίλησε για «στεγανοποίηση» της πορείας, την οποία διαχώρισε σε δύο φάσεις: την προβληματική και το «συμβιβασμό»
Ο κ. Βενιζέλος έσπευσε να διευκρινίσει ότι, η θητεία Μειμαράκη μπορεί να ήταν αναποτελεσματική όχι όμως «ηθικά τρωτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου