"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Εξιτήριο παίρνει ο Μαντέλα



Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, που αναρρώνει από κατάρρευση πνεύμονα, ενδέχεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο Παρασκευή.
Ο Μαντέλα εισήχθη σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ την Τετάρτη και το ίδρυμά του είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε "εξετάσεις ρουτίνας". Στη συνέχεια όμως δεν έκανε καμία νεότερη ανακοίνωση, πυροδοτώντας τις εικασίες για την κατάσταση της υγείας αυτής της ιστορικής προσωπικότητας στον αγώνα κατά του άπαρτχαϊντ.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε απόψε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει στη σκέψη του τον Μαντέλα. "Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία (η Μισέλ Ομπάμα) σκέφτονται τον Νέλσον Μαντέλα", είπε ο Γκιμπς όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Ο Γκιμπς διευκρίνισε ότι ο Ομπάμα δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Μαντέλα ή με μέλη της οικογένειάς του πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου