"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον έκπτωτο πρόεδρο της ΤυνησίαςΗ Ιντερπόλ ανακοίνωσε σήμερα ότι το γραφείο της στην Τύνιδα έχει εκδώσει επείγουσα ειδοποίηση προς τα 188 μέλη της για τον εντοπισμό και την σύλληψη του έκπτωτου προέδρου της Τυνησίας Μπεν Άλι και έξι συγγενών του.
Η κυβέρνηση της Τυνησίας είχε ζητήσει νωρίτερα από την Interpol να συνδράμει τις αρχές της χώρας στη σύλληψη του πρώην προέδρου Μπεν Άλι, της συζύγου του Λέιλα Τράμπελσι και άλλων μελών της οικογένειάς του.
Η επείγουσα ειδοποίηση από την Ιντερπόλ, που εδρεύει στην Γαλλία, περιλαμβάνει τα "ονόματα και διάφορες πληροφορίες" για τα άτομα που καταζητούνται, ανέφερε ανακοίνωση της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου