"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βρετανίδες φοιτήτριες ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου έναν ομοφυλόφιλο

Σε 13 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι δύο έφηβες, που μεθυσμένες, ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου έναν ομοφυλόφιλο στην Αγγλία.
Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι η Ρούμπι Τόμας, 19 ετών σήμερα, έβριζε με ρατσιστικά σχόλια τον 62χρονο Ίαν Μπέινχαμ κατά τη διάρκεια της επίθεσης, στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ του Λονδίνου, τον Σεπέμβριο του 2009.
Ο Μπέινχαμ πέθανε 18 ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν σταγόνες από το αίμα του στην τσάντα και τα παπούτσια που φορούσε η Τόμας όταν τον κλωτσούσε. Η νεαρή καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών ενώ η φίλη της, Τζόελ Αλεξάντερ, σε φυλάκιση έξι ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Αλεξάντερ είχε χτυπήσε τον Μπέινχαμ με γροθιές, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
"Οι δύο έφηβες άρχισαν τότε να ποδοπατούν και να κλοτσούν τον Ίαν στο κεφάλι και στο στήθος ενώ εκείνος κειτόταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο και λόγω του σοβαρού τραύματος που υπέστη στο κεφάλι έπαθε σπασμούς", αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση είχε κατηγορηθεί άλλη μια κοπέλα, η 18χρονη Ρέιτσελ Μπερκ, η οποία έχει καταδικαστεί από άλλο δικαστήριο σε φυλάκιση δύο ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου