"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτο δελτίο με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την Πέμπτη - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Πέμπτης 27-1-2011 στα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.

Για την Παρασκευή προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της δυτικής κεντρικής και νότιας χώρας, ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.


Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά. 


Τα πρώτα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στο νομό Φθιώτιδας, καθώς το χιόνι σε πολλά χωριά έχει ξεπεράσει τους 20 πόντους, ενώ σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


Διαβάστε τα προβλήματα στην περιοχή της Λαμίας


Προβλήματα υπάρχουν και στο νομό Φλωρίνης όπου στον δήμο της πόλης τα σχολεία παραμένουν κλειστά, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.


Διαβάστε για τα προβλήματα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία


Μικρότερα προβλήματα εντοπίζονται και στο νομό Αχαΐας, όπου πέρα από το τσουχτερό κρύο οι αλυσίδες είναι απαραίτητες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.


Διαβάστε για τα προβλήματα στο νομό Αχαΐας


Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 


Επιδείνωση του καιρού τη νύχτα στη δυτική Ελλάδα με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και σταδιακή επέκταση ανατολικότερα. Πολύ θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 9 μποφόρ στο Ιόνιο παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στη δυτική Μακεδονία από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτικη Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπειρου. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 7 με 8 και τοπικά στο Ιόνιο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (-2) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε παροχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια ασθενείς και από το βράδυ ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Nεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιονια σε όλα τα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα αλλά από το απόγευμα στη δυτική και νότια χώρα θα εξασθενήσουν.


Άνεμοι: στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση που από το απόγευμα σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.


O καιρός το Σάββατο

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο και χιονια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 8. Θερμοκρασία: σε πτώση.


Ο καιρός την Κυριακή


Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και από το μεσημέρι στα δυτικά καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά των περιοχών αυτών. Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε πτώση.


Ο καιρός την Δευτέρα

Στα ανατολικά και νοτια χωρα νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο. Χιονια σε όλα τα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χωρας. Στην υπόλοιπη χωρά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στη Μακεδονία. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου