"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Να πως φτάσαμε στη… Νομική

nomiki_mat
Πριν από κάποιο καιρό, η εφημερίδα μας είχε κάνει ένα ρεπορτάζ, για το γκέτο των Ισλαμιστών χαμηλά στην οδό Φυλής. Περιγράφαμε τότε την κατάσταση που υπήρχε εκεί, με συνεχείς συγκρούσεις, μουεζίνηδες και ούτω καθ' εξής, η οποία έκανε τον βίο αβίωτο για τους λιγοστούς Έλληνες που έχουν απομείνει στην περιοχή.
Στην συνέχεια, το θέμα έφτασε στην Βουλή μετά από ερώτηση των βουλευτών Θάνου Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη. Σημείωναν τότε οι δύο βουλευτές: “Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα (συνημμένο) της εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (11.09.20010) στην οδό Φυλής και συγκεκριμένα στους αριθμούς 9 και 10  στο κέντρο των Αθηνών λειτουργεί παράνομο τζαμί από Σομαλούς λαθρομετανάστες,.
Στον αριθμό 10 το κτίριο έχει μετατραπεί σε κοινόβιο όπου κατοικεί άγνωστος αριθμός Σομαλών. Με επίκεντρο το κτήριο της οδού Φυλής 10 ολόκληρη η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο των Σομαλών ισλαμιστών, ενώ εντός του κτιρίου λειτουργεί και εστιατόριο άνευ φυσικά της οποιαδήποτε άδειας.
Ακριβώς απέναντι στον αριθμό 9 λειτουργεί παράνομο τζαμί σε ημιυπόγειο χώρο.”, ενώ συμπλήρωναν: “όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι είναι πολύ συχνά τα φαινόμενα βίων διαπληκτισμών, και συγκρούσεων μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών, ενώ καθημερινό είναι το εμπόριο ναρκωτικών και η πορνεία. Καθίσταται σαφές πως η υφιστάμενη κατάσταση στην οδό Φυλής έχει ξεφύγει πλέον από τα όρια.”
Τελικά το Υπουργείο Υγείας, απάντησε γραπτώς στους δύο βουλευτές, με ένα κείμενο που επιβεβαίωνε μεν πλήρως το ρεπορτάζ, αλλά επί της ουσίας δεν έδινε καμία δεσμευτική απάντηση για το τι είναι διατεθειμένο να κάνει το κράτος, καθώς στην απάντηση του υπουργού γινόντουσαν γενικές αναφορές στις προσπάθειες για την... αποσυμφόρηση του ιστορικού κέντρου από τους λαθρομετανάστες.
Η ουσία όμως της υπόθεσης βρισκόταν σε μία έκθεση των αρμόδιων οργάνων του Υπουργείου, που διενήργησε αυτοψία στους χώρους. Οι αρμόδιοι επόπτες Δημόσιας Υγείας διενήργησαν αυτοψία, τόσο στο κτήριο όπου διέμεναν οι Σομαλοί όσο και στο ημιυπόγειο τζαμί.
Γράφουν λοιπόν: “διαπίστωσαν στον υπόγειο χώρο τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού αλλοδαπών μεταναστών για την εξυπηρέτηση θρησκευτικών αναγκών (προσευχή) και την εγκατάσταση ηχείων σε ορισμένους κοινόχρηστους χώρους διαδρόμους ορόφων του κτηρίου για τη μετάδοση της λειτουργίας.
Σε έπιπλο με ράφια που έχει τοποθετηθεί σε τμήμα του ισογείου κοινόχρηστου διαδρόμου υπήρχαν πάνω από 100(!!!) ζευγάρια παπούτσια.  Στο ισόγειο του κτηρίου, υπήρχε ... εστιατόριο για και κουζίνες αλλά και τραπεζοκαθίσματα. Ενώ κάνουν και παρατήρηση για την καθαριότητα στον χώρο.
Στον 1ο όροφο λειτουργούσε επιχείρηση προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου με 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ανάρτηση ένδειξης 1 ευρώ για κάθε δίωρο. Στον 3ο όροφο υπήρχαν τα πλυντήρια, τα στεγνωτήρια αλλά και ... ραπτομηχανές.
Στον 5ο βρέθηκε ένα κρεβάτι γεμάτο με λευκά είδη, σεντόνια κλπ. Προφανώς από εκεί τα παρελάμβαναν οι ... ένοικοι. Ενώ στον 4ο όροφο, δεν κατάφεραν να μπούν οι... ελεγκτές καθώς οι πόρτες ήταν κλειστές. Στον 2ο όροφο υπήρχε γραφείο του... Προέδρου, ενώ σε άλλους χώρους υπήρχαν έπιπλα για ... φροντιστήρια!
Όπως δήλωσαν οι ίδιοι στο κτήριο εξυπηρετούνται 200 άτομα (πώς ακριβώς) ενώ κανείς δεν δέχθηκε ότι μένει εκεί. Όμως σύμφωνα με την έρευνα σε κάθε όροφο υπάρχουν κοινά αποχωρητήρια.
Όλα αυτά στον αριθμό 10, όπου είναι το κτήριο με τους Σομαλούς. Στον αριθμό 9 της ίδιας οδού, όπου βρίσκεται το τζαμί για το οποίο γράφαμε, λειτουργεί χώρος για την εξυπηρέτηση ... θρησκευτικών αναγκών αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, που όπως οι ίδιοι δήλωσαν λειτουργεί από εξαετίας.
Όπως λένε οι ελεγκτές στον χώρο υπάρχει “εγκατάσταση δύο αποχωρητηρίων, μικρός χώρος με εγκατάστασης εστίας πυρός με σκεύη μαγειρικής και εξαεριστήρα άνωθεν αυτής, καθώς και χώρος αποθήκευσης διαφόρων αντικειμένων. Αλλά και στον χώρο. Και εκεί όμως αρνήθηκαν ότι κοιμούνται στον χώρο ομοεθνείς τους.
Οι... επόπτες όμως, από ότι φαίνεται, δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε στους κατοίκους που βρίσκονται δίπλα, για να διαπιστώσουν το τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως όμως γράφουν, διαβίβασαν την έκθεσή τους, στις αρμόδιες αρχές, ανάμεσα στις οποίες αστυνομικά τμήματα, αλλά και την εισαγγελία.
Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να ρωτήσουμε δύο πραγματάκια. Κατ' αρχήν, εάν όλα τα... καταστήματα τα οποία βρέθηκαν στον χώρο των Σομαλών έχουν άδεια λειτουργίας. Πλυντήρια, ίντερνετ καφέ, εστιατόρια κλπ. Επίσης εάν τα τζαμιά είναι νόμιμα ή όχι.

Αναμένουμε πλέον να δούμε, τι θα πράξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.
Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου