"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι Ιταλοί διαδήλωσαν για την κατάργηση του νόμου της βλασφημίας

Εκατοντάδες πολίτες και πολλοί Ιταλοί πολιτικοί , διαδήλωσαν σήμερα στη Ρώμη ζητώντας την κατάργηση του πακιστανικού νόμου κατά της βλασφημίας καθώς και την απελευθέρωση της Άζια Μπίμπι, μιας Χριστιανής χωρικής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο.
Καθολικές ενώσεις, εβραϊκές, οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της πακιστανικής κοινότητας στη Ρώμη μετείχαν στη διαδήλωση.
"Επιθυμούμε την κατάργηση του νόμου" δήλωσε ο πακιστανός Τζόζεφ Φίλιπ ανηψιός δολοφονηθέντος καθολικού ιερέα.Μεταξύ των μετεχόντων κοινοβουλευτικών ήταν ο γερουσιαστής Ουμπέρτο Μπόσι του λαϊκιστικού και κατά των μεταναστών Κόμματος της Λέγκας του Βορρά που δήλωσε στον Τύπο: "Θέλουμε με την παρουσία μας να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας" .
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών έγινε δεκτή από τον ιταλό υπουργό Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι.Για την ιστορία αναφέρεται ότι η Άζια Μπίμπι, 45 ετών, αγρότισσα από πολύ φτωχή οικογένεια με πέντε παιδιά καταδικάστηκε σε θάνατο στις 8 Νοεμβρίου γιατί "βλαστήμισε κατά του Προφήτη Μωάμεθ".
Την περασμένη εβδομάδα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε από τις πακιστανικές αρχές την άμεση απελευθέρωσή της ενώ το ίδιο αίτημα εκφράστηκε και από πολλές χώρες στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου