"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Ροντούλης αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίου σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα





Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίου σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα δικαιούχο, ισχυριζόμενος ότι πρώτα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, και ακολούθως των αλλοδαπών. Το περιστατικό που προκάλεσε την.... οργή και την έντονη αντίδραση της προέδρου του Ο.Ε.Κ., συνέβη σήμερα...το πρωί κατά την τελετή παράδοσης 138 κατοικιών στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας.

«Ντροπή σου» φώναξε η κ. Γωγώ Κωτίδου όταν άκουσε έκπληκτη τον κ. Ροντούλη να αρνείται να παραδώσει το παραχωρητήριο σε Αλβανίδα υπήκοο.
«Η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου» απάντησε ο κ. Ροντούλης, ζητώντας από τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση να την επαναφέρει στην τάξη.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αν και ο κ. Ροντούλης δεν υποχώρησε στην αρχική του θέση επικαλούμενος ότι πρώτα πρέπει να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των Ελλήνων πολυτέκνων.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !!!!


ΥΓ   ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ,ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.....ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,Κ.Λ.Π, ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ......
ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ......(ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΣΟΥ)......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου