"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του τραυματία της Πεύκης

 

Ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές τα στοιχεία του ένοπλου δράστη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Η φωτογραφία του είχε δοθεί νωρίτερα στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Ο ένοπλος, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, πυροβόλησε από μικρή απόσταση εναντίον των δυο αστυνομικών κατά την αιματηρή συμπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Βίας οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας.


«Καθαρό» το όπλο στο σημείο της συμπλοκής

Στο μεταξύ, «καθαρό», καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες όπως προέκυψε από τις εργαστηριακές εξετάσεις, είναι το πιστόλι
Glock που βρέθηκε στο σημείο της ένοπλης συμπλοκής. Η εξέταση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Η αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί έγινε χθες το απόγευμα στην Πεύκη. Λίγη ώρα πριν, υπάλληλος του Πολιτιστικού Κέντρου Πεύκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφερε την παρουσία ενός ενοχλητικού ατόμου.

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης που κατευθύνονταν στο αναφερόμενο σημείο διαπίστωσε, σε παρακείμενη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου, την παρουσία δύο υπόπτων ατόμων νεαρής ηλικίας που περιεργάζονταν μια μοτοσικλέτα (τύπου «παπάκι)» και επιχείρησε να τα ελέγξει.

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, οι δύο ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν και καταδιώχθηκαν πεζή από τους δύο αστυνομικούς. Τότε ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε, από πολύ κοντινή απόσταση, κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει, τον έναν στη θωρακική χώρα και τον άλλο στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και ο ένας από τους ενόπλους, τραυματισμένος, έπεσε στο έδαφος.

Ο δεύτερος εκ των δραστών στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο περιπολικό αυτοκίνητο και διέφυγε. Το περιπολικό βρέθηκε, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, στην περιοχή της Κηφισιάς, στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Φαιστού. Μέσα στο όχημα βρέθηκε και το υπηρεσιακό πιστόλι του τραυματία αστυνομικού.

Στο σημείο της συμπλοκής, μέχρι στιγμής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-Ένα πιστόλι, μάρκας
Glock, με γεμιστήρα των 13 φυσιγγίων και μία στη θαλάμη
-Ένας ταξιδιωτικός σάκος, που περιείχε μια γεμιστήρα πιστολιού
Glock με 26 φυσίγγια, καθώς και διάφορα κατσαβίδια και ένα άδειο πλαστικό μπιτόνι με οσμή βενζίνης.

Όπως προέκυψε, η μοτοσικλέτα που περιεργάζονταν οι δύο δράστες έχει κλαπεί στις 16 Μαΐου από την περιοχή της Κυψέλης.

Οι δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο τραυματίας δράστης στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου