"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Φοβούνται πιθανή αυτοκτονία του Στρος-ΚανΟ Στρος-Καν που εθεωρείτο ένας από τους βασικούς υποψηφίους του προεδρικών εκλογών του 2012 στη Γαλλία, και ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του κόσμου συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται ότι
αποπειράθηκε να βιάσει μια καμαριέρα ξενοδοχείου του Μανχάταν όπου διέμενε.

Από το ζενίθ στο ναδίρ ο Στρος Καν κρατείται σήμερα σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Νέας Υόρκης και έχει τεθεί υπό αυστηρή επιτήρηση από φόβο μήπως αυτοκτονήσει, όπως μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC που επικαλείται πηγή την οποία δεν κατονομάζει.

Στην ιστοσελίδα του, το NBC αναφέρει ότι η ιατρική ομάδα της φυλακής προληπτικά έδωσε την εντολή για τη στενή παρακολούθηση που σημαίνει ότι ο κρατούμενος θα ελέγχεται κάθε 15 και 30 λεπτά, αν φορά τη στολή του κρατούμενου και παπούτσια χωρίς κορδόνια.

«Ο κανονισμός απαιτεί κάθε κρατούμενος να αξιολογείται σε συνάρτηση με τον κίνδυνο που παρουσιάζει να αυτοκτονήσει ή να κάνει κακό στους άλλους» είπε εκπρόσωπος της αμερικανικής σωφρονιστικής διοίκησης.

«Η σωφρονιστική διοίκηση της πόλης της Νέας Υόρκης τηρεί τους ίδιους κανονισμούς για την ασφαλεία και την υγεία όλων των κρατουμένων»  διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου