"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σε εξώφυλλο ολλανδικής εφημερίδας «εμφανίζεται» στη Σαντορίνη να κυματίζει η… τουρκική σημαία!

depers Με ένα κατάπτυστο εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει μια εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η μεγάλης κυκλοφορίας free press Ολλανδική εφημερίδα «De Pers», αναφέρει στο φύλλο της 25ης Μαΐου ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».
Σημειώνουμε ότι εν λόγω εφημερίδα έχει πολλά σημεία διανομής σε τραίνα και σε λεωφορεία, έχοντας ευρεία κυκλοφορία. Το θέμα το έφερε ήδη στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος που ερωτά τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο σε ποιες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο προς την ολλανδική εφημερίδα για την απαράδεκτη αυτή παρουσίαση-παραχάραξη, ενός ιδιαιτέρου γνωστού παγκοσμίως, τουριστικού ελληνικού προορισμού, όπως η Σαντορίνη.
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου