"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σε «κρίσιμη καμπή» οι σχέσεις ΗΠΑ-Πακιστάν, λέει ο αμερικανός γερουσιαστής Τζον Κέρι

Μετά τον θάνατο στο Πακιστάν του Οσάμα μπιν Λάντεν οι σχέσεις της χώρας αυτής με τις ΗΠΑ βρίσκονται σε μια «κρίσιμη στιγμή», εκτίμησε σήμερα από το Αφγανιστάν μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο αμερικανός γερουσιαστής Τζον Κέρι, ο οποίος ακολούθως θα επισκεφθεί το Πακιστάν για «σημαντικές συνομιλίες» με τους ηγέτες του.
"Είμαστε σε μια στιγμή που θα πρέπει να επιλύσουμε πολύ σημαντικά θέματα. Δεν είναι η στιγμή για οτιδήποτε άλλο εκτός από μια συζήτηση διαυγή και σοβαρή, με την επίγνωση ότι διακυβεύονται πολλά", υπογράμμισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.
Συμπλήρωσε, δε, ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία πως "η πακιστανική κυβέρνηση έχει επίγνωση ορισμένων δραστηριοτήτων" των Αφγανών ανταρτών που επιχειρούν από το έδαφός της και διασχίζουν τα σύνορα, και ότι αυτό είναι "πολύ ανησυχητικό". "Αυτό θα είναι αναμφίβολα ένα από τα θέματα της συζήτησης" με τους συνομιλητές μου στο Πακιστάν, είπε, χωρίς να αποκαλύψει με ποιούς θα συναντηθεί.
Ο Τζον Κέρι έφθασε το Σάββατο στο Αφγανιστάν για μια αιφνιδιαστική επίσκεψη, της οποίας ούτε το πρόγραμμα ούτε η διάρκεια είχαν ανακοινωθεί "για λόγους ασφαλείας". Ο γερουσιαστής είναι ο πρώτος ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ που θα επισκεφθεί το Πακιστάν μετά την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ, 80 χιλιόμετρα από το Ισλαμαμπάντ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου