"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ημέρες πένθους για τον Μανώλη Καντάρη και Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ. και Αριστεροί τάσσονται στο πλευρό των λαθρομεταναστών



Ούτε η τραγική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη δεν συγκίνησε την Πολιτεία, την Ελληνική (μόνο στα χαρτιά) Αστυνομία και τους Αριστερούς δήθεν ανθρωπιστές πρακτορίσκους, που τάσσονται ανοικτά στο πλευρό των λαθρομεταναστών και των εγκληματιών.

Έτσι ο Δήμος Αθηναίων δεν επέδειξε ούτε μια σπιθαμή αξιοπρέπειας, απαντώντας αρνητικά στο αίτημα του Νίκου Μιχαλολιάκου, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμμένου συμπατριώτη μας.


Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από την δολοφονία του Καντάρη και οι Αριστεροί πρακτορίσκοι είχαν το θράσος να βγάλουν τους Σομαλούς στην οδό Αθηνάς, σε αντισυγκέντρωσ, ώστε να εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής.


Σε άψογη συνεργασία με την προβοκατόρικη αντισυγκέντρωση του Πέτρου Κωσταντίνου, η λαθρομεταναστόγλανη ΕΛ.ΑΣ. παραβαίνει κάθε έννοια δημοκρατικής ελευθερίας, προβαίνοντας σε μαζικές προσαγωγές πατριωτών υπό το πρόσχημα της αποφυγής των επεισοδίων.


Αναρωτιέμαι με πόσο ήσυχη την συνείδηση τους μπορούν όλοι οι παραπάνω να κοιμούνται το βράδυ, γνωρίζοντας πως κάθε ημέρα "σκοτώνουν" την Ελλάδα με τις πράξεις τους ;

ellinopsychos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου