"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ποινή φυλάκισης για τους ενόχους της κλοπής των λειψάνων του Τάσσου Παπαδόπουλου

Ποινή φυλάκισης 20 μηνών στα αδέλφια Αντώνη και Μάμα Προκοπίου Κίτα και 18 μηνών στον Ινδό Σαρμπτζίτ Σινγκ, για την κλοπή των λειψάνων του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, επέβαλε σήμερα Kακουργιοδικείο της Λευκωσίας. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου του 2009.
Το Δικαστήριο έκρινε, στις 4 Απριλίου 2011, ένοχους και τους τρεις στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελημάτων, της παράνομης εισόδου σε χώρο ταφής, της εκταφής πτώματος χωρίς διάταγμα Δικαστηρίου, της βεβήλωσης χώρου ταφής και της προσβολής της μνήμης του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Επιπλέον, ο Ινδός Σαρμπτζίτ Σινγκ βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία ότι είχε απαιτήσει με απειλές το ποσό των 100.000 ευρώ, προκειμένου να αποκαλύψει τον τόπο όπου βρισκόταν η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου.


Όπως ανέφεραν στην ομόφωνη απόφασή τους οι τρεις δικαστές του Κακουργιοδικείου, ο κατάδικος Αντώνης Προκοπίου Κίτας, που εκτίει ποινή ισοβίων για το φόνο δύο γυναικών, ζήτησε από τον αδελφό του Μάμα Προκοπίου να κλέψει τα λείψανα του τέως προέδρου της Δημοκρατίας, επειδή πίστευε ότι αν ο ίδιος έδινε στη συνέχεια πληροφορίες στις αρχές, που θα οδηγούσαν στην ανεύρεση των λειψάνων, θα τύγχανε επιεικούς μεταχείρισης και θα γλύτωνε από την ισόβια κάθειρξη.


Ο Μάμας Προκοπίου Κίτας, με τη βοήθεια του Σινγκ, ξέθαψε τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου από το κοιμητήριο της κοινότητας Δευτεράς, κοντά στην κυπριακή πρωτεύουσα και τη μετέφεραν σε άλλο κοιμητήριο, όπου και την έθαψαν πρόχειρα. Τα λείψανα βρέθηκαν έπειτα από περίπου ένα χρόνο.


Το Δικαστήριο επέβαλε στον Σινγκ συνολική ποινή φυλάκισης 81 μηνών σε επτά κατηγορίες στις οποίες κρίθηκε ένοχος, αλλά οι ποινές θα συντρέχουν και έτσι θα εκτίσει συνολικά 18 μήνες. Στα αδέλφια Προκοπίου επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 58 μηνών,αλλά επειδή οι ποινές θα συντρέχουν θα εκτίσουν μόνο 20 μήνες.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου