"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η ζωή αξίζει… € 120;

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! 
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Γράφει η Σοφία
Σε όλους έμαθαν οι γονείς και οι δάσκαλοί μας ότι το πιο ακριβό πράγμα στην γη είναι η ανθρώπινη ζωή. Δεν πωλείται ποτέ. Δεν μπορεί να κοστολογηθεί. ΛΑΘΟΣ! Για χάρη του πολυπολιτισμού, της ανοχής και της αλληλεγγύης στον λαθρομετανάστη η ζωή αξίζει να χαθεί για μια βιντεοκάμερα, που κάνει καλή «μπάζα». Ο Μανώλης και ο κάθε Μανώλης για τους νέους… Έλληνες έχει λεφτά και δεν είναι δικός μας. Άρα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς. ΩΣ ΠΟΤΕ θα ανεχόμαστε αυτό το πράγμα;! Ζώα να δολοφονούν,βιάζουν για κέφι, πωλούν ναρκωτικά, λαθραία προϊόντα, να διακινούν και κακοποιούν παιδιά και γυναίκες(το λεγόμενο trafficking). Πρέπει να…
συνηθίσουμε λαθρομετανάστες με κάθε λογής ασθένειες και συνήθειες που ξεφορτώθηκαν οι χώρες τους; Πρέπει να δείτε τρομοκρατικές επιθέσεις για να πειστείτε να δράσετε; Εδώ δεν μιλάμε για άτομα που προκαλούνται για να εγκληματίσουν, το κάνουν λόγω κουλτούρας. Και πιθανόν να συνεννοούνται με άλλα κατακάθια σε χώρες της Ε.Ε. για συντονισμό της δράσης τους. Αφήστε τα «μέτρα» στάχτη στα μάτια και τα ευφυολογήματα «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Δεν ήρθαν για μια καλύτερη ζωή οι «άνθρωποι» αυτοί. Ήρθαν να αφανίσουν ζωές, γιατί αυτές των Ευρωπαίων δίνουν περισσότερα χρήματα.
Διαβάζουμε στα ΝΕΑ:

Για 120 ευρώ: τόσο αποτιµήθη κεη ζωή τού 44χρονου Μανόλη Καντάρη, όσο δηλαδή πουλήθηκε στο Μοναστηράκι η βιντεοκάµερά του. Δράστες του εγκλήµατος που προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία,είναι … δύο Αφγανοί ηλικίας 20 και 27 χρονών, που συνελήφθησαν και οµολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος συνεργός τους που είναι Πακιστανός, αναζητείται.
Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν χθες το πρωί σε στοχευµένη επιχείρηση της Αστυνοµίας σε εγκαταλελειµµένο σπίτι της οδού Μενάνδρου, όπου έµεναν µαζί µε άλλους αλλοδαπούς. Από το εγκαταλελειµµένο σπίτι προσήχθησαν 49 αλλοδαποί, ανάµεσά τους οιδύο δράστες. Στην εξέτασή τους στην ΑΣφάλεια οµολόγησαν το στυγερό έγκληµα. Οµολόγησαν ακόµα ότι την ίδια κιόλας ηµέρα της άγριας δολοφονίας πούλησαν τη βιντεοκάµερα στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ. Στην εξέτασή τους,οι δύο Αφγανοί προσπάθησαννα ρίξουν ταβάρη στον Πακιστανό πουαναζητείταικαι ισχυρίσθηκαν ότι αυτός µαχαίρωσε τονάτυχο οικογενειάρχη. Ισχυρίσθηκαν ακόµα ότι ο 44χρονος δεν άφηνε από τα χέρια του τηνκάµερα και τότε ο δολοφόνος τον µαχαίρωσε στην πλάτηκαι στον λαιµό.Οι αξιωµατικοί της Ασφάλειας από το υλικό που έχουν συγκεντρώσει, είναι επιφυλακτικοί σχετικά µε τους ισχυρισµούς τους. O ένας από τουςδράστες έχει απασχολήσει την Αστυνοµία στο παρελθόν για µικροαδικήµατα. Σύµφωνα µε πληροφορίες ετοιµάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό και σκόπευαν µέσω Ρόδου να περάσουν στην Τουρκία.
Τα πρώτα στοιχείαπου αξιοποιήθηκαν για την εξιχνίαση της δολοφονίαςήταν το οπτικό υλικό από δύο κάµερες που είχαν καταγράψει το σκηνικό της βίας.Από την επεξεργασία του έγινε το πρώτο βήµα για τα χαρακτηριστικά των δραστών. Η συνέχεια ήταν η επίµονη αστυνοµική έρευνα και η προσέγγιση ανθρώπων που θα µπορούσαν να δώσουν κάποιες πληροφορίες για τους δολοφόνους. Παράλληλα, άρχισαν να ερευνούν σε περιοχές όπου είναι γνωστό πως διακινούνται κλοπιµαία, όπως συµβαίνει στο Μοναστηράκι, κυρίως µε κλεµµένα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Οι δράστες ελάχιστες ώρες µετά τη δολοφονία είχαν πουλήσει τη µατωµένη κάµερα ακριβώς εκεί.
·         Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
·         ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
·         ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ… ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
Υ.Γ.: οι λαθρομετανάστες είναι πιο ακραίοι καπιταλιστές ακόμα και από το ΔΝΤ! Γιατί να καταγραφεί μια καινούργια ζωή στην κάμερα και να μην σκοτωθεί ο κάτοχός της για να την πουλήσουμε; Άντε, ΓΑΠ, βάλτους στο Υπ.Οικονομικών! Θα τελείωνες μαζί μας και θα ξεπουλούσες την Ελλάδα όπου ήθελες. Άλλωστε και εσύ λαθραία έγινες(;) Έλληνας.
Y.Γ.2: πόσες διαπιστώσεις, αναφορές και δημοσιεύματα χρειάζεστε για να καταλάβετε στην Ε.Ε. και εδώ στην Ελλάδα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι στυγνοί εγκληματίες; Οι ΜΚΟ είναι σαν αυτούς. Μια χαμένη ζωή Έλληνα(Ευρωπαίου ή Δυτικού γενικά) φέρνει συνέχιση της λειτουργίας της και κέρδος. Πολύ παραπάνω από € 120! Η εξαφάνιση των Ελλήνων θα είναι καλή και για το ξεπούλημα του φιλέτου Ελλάδα. Τόσα χρόνια μόνο στο ξεκοκάλισμα είχαμε μείνει.
Υ.Γ.3: μπορεί να πει ΚΑΙ ΕΔΩ ότι είναι τυχαίο ότι τον Μανώλη δολοφόνησαν αλλοδαποί;! Δεν νομίζω…
defactogr 
olympia

1 σχόλιο:

  1. kΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ!
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή