"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Ζητούνται... Σπαρτιάτες

ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ… «ΠΗΓΑΔΙΑ» ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
spartaΤο παράχεσαν. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να κατεβάσουμε τα σώβρακα και να στηθούμε μπροστά τους για τα περαιτέρω!
Ο Ελληνικός Λαός, λέει σοφά: «Δώσε θάρρος του χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι». Ανέβηκαν στο κρεβάτι. Και είναι έτοιμοι για ό,τι τους γουστάρει. Μας εκβιάζουν. ΖΗΤΑΝΕ, ζητάνε, όχι ότι φοβούνται για τα δανεικά αλλά για να μας εξευτελίσουν οι ποικίλοι υψηλόξανθοι βλάκες του Βορρά, όπως έλεγε ο αείμνηστος καθηγητής Δ. Βεζανής.
Να τους ρίξουμε σε «ΠΗΓΑΔΙΑ» όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες με τους απεσταλμένους του Πέρση ηγεμόνα που έφτασαν για να ζητήσουν ΓΗ και ΥΔΩΡ, δηλαδή την υποταγή της Ελλάδας. Και τότε, δυστυχώς, η Αίγινα τους έδωσε και γι’ αυτό μετά την νίκη στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας έφθασαν στο νησί οι Αθηναίοι και το έκαναν… καλοκαιρινό!
Ας τους δείξουμε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα.  Αν χρειαστεί και της μαγκιάς και της δραχμής. Και να θυμίσουμε σε όλους, ότι ο Χίτλερ μέσα σε λίγα 24ωρα μπήκε στο Παρίσι, στο Βέλγιο, έκαναν προς τιμή του δεξίωση στο Παλάτι, οι Ολλανδοί τα ίδια και οι λοιποί που σήμερα κάνουν τους νταβατζήδες σήκωσαν τα χέρια την ώρα που η Ελλάδα έδινε μαθήματα στο Ρούπελ, στην Πίνδο, στην Κρήτη!
Τους παραχαϊδέψαμε και τους… ηγέρθη! Και πήραν θάρρος για την συνέχεια. ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΧΙ! Δεν κουραστήκαμε να σκύβουμε;
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου